drs. Mehmet Gönültas

KNO-arts
BIG-nummer: 89056520301
drs. Mehmet Gönültas

Drs. Gönültas heeft als een van de weinigen in Nederland twee universitaire opleidingen afgerond: Medische biologie en Geneeskunde. Zijn opleiding als medisch specialist KNO-heelkunde heeft hij afgerond in UMC Utrecht. Hierna heeft hij ca. 18 jaar gewerkt in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam. Daarna heeft nog gewerkt in het Diakonessenhuis in Utrecht. 

Lees meer

Momenteel werkt hij bij Bergman Clinics | KNO in Amsterdam en Hilversum als all-round KNO-arts, waar hij de KNO-heelkunde in de volle breedte beoefent. Hij heeft verschillende nationale en internationale cursussen en congressen gevolgd, die betrekking hebben op rhinologie-rhinoplastiek c.q. neusbijholte problematiek.

Subspecialisaties

  • Rhinologie (beheersing external en endonasal approach)
  • Septumperforatie reconstructie
  • Sinuspathologie (FESS- incl. Endonasale sfenoidectomie)
  • OSAS/snurken/slaapstoornissen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!