drs. Martijn Goedhart

Gynaecoloog
BIG-nummer: 99920563801
drs. Martijn Goedhart

Drs. Martijn Goedhart volgde zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij werd tot Gynaecoloog opgeleid in het st. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein, het UMC Utrecht en het Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn/Zutphen. De laatste twee jaar van zijn opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in bekkenbodemproblematiek en de benigne gynaecologie waarbij de nadruk lag op de minimaal invasieve chirurgie (laparoscopie en hysteroscopie). 

Lees meer

Sinds 2022 werkt hij bij Bergman Clinics als Benigne Gynaecoloog met als aandachtsgebieden: abnormaal uterien bloedverlies (waaronder behandeling van poliepen en vleesbomen), cysten aan de eierstokken en de zorg voor patiënten met endometriose.

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie
  • The European Society for gynaecological endoscopy (ESGE)
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!