dr. Femke Lutgendorff

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 99912260501
dr. Femke Lutgendorff

Dr. Femke Lutgendorff is een getalenteerde en ervaren Plastisch chirurg uit Amsterdam. Ze begon haar medische carrière in 2000 met de opleiding Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen promoveerde ze in 2009 op onderzoek in microchirurgie in zowel Zweden als Canada.

Lees meer

In 2012 startte dr. Lutgendorff haar opleiding tot Plastisch chirurg in het AMC, waar ze verschillende stages volgde, onder andere in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis voor oncologie, en in het Rode Kruis Ziekenhuis voor handchirurgie en brandwonden. Sinds 2020 is Femke werkzaam als handchirurg bij Bergman Clinics (voormalig The Hand Clinic), waar ze haar passie voor het behandelen van handaandoeningen kan uitoefenen.

Dr. Lutgendorff heeft een brede interesse in de plastische chirurgie en heeft zich in het bijzonder gericht op perifere zenuw chirurgie. Ze heeft haar kennis en expertise op dit gebied verder uitgebreid door haar deelname aan het FESSH travelfellowship in 2022, waarbij ze het Pulvertaft Hand Center in Derby en het Birmingham University Hospital bezocht.

In 2023 behaalde zij het Europese Handchirurgische examen, waarmee ze gecertificeerd is door de European Board of Hand Surgery.

Passie

Naast haar drukke professionele leven, houdt Femke van bergbeklimmen met haar man en twee kinderen. Haar passie voor avontuur en haar vastberadenheid om uitdagingen aan te gaan, komen ook tot uiting in haar medische carrière, waar ze zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van haar cliënten.

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Hand Chirurgie
  • Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie

Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!