drs. Harma Geene

Oogarts
BIG-nummer: 49057521201
drs. Harma Geene

Na haar studie Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht heeft zij in het kader van haar specialisatie tot oogarts een aantal jaren aan de Virchow kliniek van de Charite universiteit in Berlijn, Duitsland, gewerkt. De laatste jaren van haar specialisatie heeft zij gevolgd in het oogziekenhuis Rotterdam. Aanvullend heeft zij daar middels een phaco-fellowship meer chirurgische ervaring op het gebied van staar opgedaan.
Na haar opleiding heeft ze bijna 9 jaar in het Slingeland ziekenhuis te Doetinchem gewerkt en daarna 6 jaar bij het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.
Sinds juni 2023 is drs. Geene werkzaam als Oogarts bij Bergman Clinics.

Lees meer

Oogheelkunde is een boeiend vakgebied, zo vertelt drs. Harma Geene. "De combinatie van poliklinische, laser- en "kleine" chirurgische ingrepen maakt dit vakgebied uitermate gevarieerd. Bovendien ontwikkelt het zich snel door nieuwe technieken."

De uitdaging, zoals drs. Harma Geene benadrukt, ligt in het zorgvuldig laten verlopen van staaroperaties, zodat cliënten zich op hun gemak voelen en de ingreep achteraf als een zo comfortabel mogelijke ervaring beleven.

Lidmaatschappen

  • NOG
  • DOG
  • FEBO
  • AAO

Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!