drs. Kiki Kruyt

KNO-arts
BIG-nummer: 99022278101
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Kiki Kruyt
6.0
drs. Kiki Kruyt

Drs. J.M. (Kiki) Kruyt is gespecialiseerd in de sanerende en reconstructieve oorchirurgie. Daarnaast behoren de kinder-KNO, allergologie, bijholtenchirurgie en vestibulogie (met name ziekte van Ménière) tot haar speerpunten. Vanaf juni 2023 is zij met veel plezier werkzaam als KNO-arts in Rijswijk.
Haar motto luidt: 'Elke cliënt heeft het recht zich gehoord te voelen'. Het is haar opdracht zo goed mogelijke zorg aan te bieden in samenspraak met de cliënt binnen de mogelijkheden van Bergman Clinics en zo nodig daarbuiten.

Lees meer

Na het behalen van haar artsexamen in 1989 aan de Universiteit Utrecht werkte zij van 1989-1991 als arts-assistent in het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis Amsterdam. In 1991 deed zij een pilotstudie gezondheidsinventarisatie in de Tawi-Tawi archipel Filippijnen voor Artsen zonder grenzen. Van 1992-1997 doorliep zij de opleiding tot KNO-arts te Utrecht met haar b-opleiding in Apeldoorn. Van 1994-1997 was zij lid van het assistentenbestuur KNO. Van 1998-2018 was Kiki Kruyt KNO-arts verbonden aan het Reinier de Graaf Gasthuis, Delft (RdGG) waar zij medeoprichter was van het multidisciplinaire Allergie centrum (DAC), nu speerpunt van het RdGG. In 2014 gestart met de studieopzet voor een nieuwe chirurgie techniek voor de ziekte van Ménière gefinancierd door Zinnige Zorg van ZonMW waarvan de resultaten over 2 jaar worden verwacht. Van 2018 was zij KNO-arts in het Haaglanden Medisch Centrum Den Haag tot 2023.

Lidmaatschappen

  • De Nederlandse Vereniging voor Keel-Neus-Oorheelkunde en de Heelkunde voor het Hoofd-Halsgebied
  • 2007 – jan 2017: lid van de hoofdredactie van het Nederlands Tijdschrift voor Astma en Allergie
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Kiki Kruyt
6.0
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!