Daniek Oosting

Huidtherapeut
Daniek Oosting

Daniek is in 2018 afgestudeerd als Huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens het afstuderen heeft zij literatuuronderzoek gedaan naar het effect van lichttherapie met UVB bij chronisch constitutioneel eczeem. Gedurende en na de opleiding heeft Daniek ervaring opgedaan in verschillende klinieken en heeft zij ook zelf een huidtherapie praktijk (Huidzorg Drenthe in Emmen, Dr. Brinkmann Kliniek in Assen en Nieuwegein, Isala Dermatologisch Centrum in Zwolle, Smooth Laser Clinic in Zwolle en DO Huidtherapie in Emmen).

Lees meer

In 2021 heeft Daniek als één van de eerste huidtherapeuten in Nederland de post-HBO scholing Eczeembegeleiding voor Huidtherapeuten gevolgd. Hierbij kan zij een rol spelen in de begeleiding van patiënten met constitutioneel eczeem, waardoor de kwaliteit van leven verbetert.

Sinds augustus 2023 is Daniek werkzaam als huidtherapeut bij Bey by Bergman Clinics in Zwolle en Heerenveen. Effectiviteit, nauwkeurigheid, eerlijkheid en vertrouwen is wat zij als huidtherapeut belangrijk vindt. Daniek is gespecialiseerd in acnebehandelingen, microneedling, laserbehandelingen en peelings.


Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!