dr. Bram van den Elzen

MDL-arts
BIG-nummer: 49053794501
dr. Bram van den Elzen

Dr. Bram van den Elzen is breed opgeleid als algemeen Maag Darm Lever-arts met als specifiek aandachtsgebied neurogastroenterologie en motiliteit. Na het voltooien van zijn opleiding Geneeskunde te Maastricht in 2000, vervolgde dokter Bram van den Elzen zijn studie met promotie onderzoek naar functionele maagklachten wat resulteerde in zijn proefschrift getiteld: “Functional Dyspepsia- evolving pathophysiological concepts and non-invasive diagnostic tools” in 2005. De opleiding tot Maag Darm Lever-arts rondde hij vervolgens met succes af in het AMC te Amsterdam in 2011. 

Lees meer

Daarnaast is hij gecertificeerd voor het verrichten van bevolkingsonderzoek naar darmkanker. Dokter Bram van den Elzen was van 2011 tot 2020 lid van de maatschap van het Tergooi Ziekenhuis te Blaricum/Hilversum. Ook is hij naast zijn werkzaamheden als Maag Darm Lever-arts nog actief in het geven van nascholingen. Sinds 2022 is hij werkzaam als Maag Darm Lever-arts bij Bergman Clinics in Amsterdam.

Lidmaatschappen

  • NVMDL
  • NVGE
  • ESGE
  • AGA
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!