dr. Jan Vos

KNO-arts
BIG-nummer: 29024676101
dr. Jan Vos

Dr. Jan Vos is KNO-arts, gespecialiseerd in algemene KNO-heelkunde met als aandachtsgebieden oorchirurgie, snurken/slaapapneu, thyreoplastiek, dacryocystorhinostomie (= traanwegchirurgie) en neus- en neusbijholtenchirurgie (bijholten, verbetering neuspassage). Ook verwijzen ter second opinion is mogelijk. Dr. Vos is sinds januari 2024 werkzaam bij Bergman Clinics | KNO in Arnhem. 

Lees meer

"Binnen ons vak bestaan er veel mogelijkheden tot verbetering van de kwaliteit van leven, waarbij het voor mij de sport is om voor eenieder een vlotte, pasklare oplossing te vinden en te kunnen bieden, binnen en - waar nodig - buiten Bergman Clinics", vertelt dr. Vos. “Het aantrekkelijke van de KNO-heelkunde voor mij is dat het veel facetten kent die een ogenschijnlijk “klein” vak groter maken dan je zou denken: er is een brede doelgroep van jong tot oud, waarbij wij de behandeling (medicijnen dan wel operatie) of advisering veelal van begin tot eind kunnen uitvoeren.” 

Carrière

Afgestudeerd als arts in 1982 (RU Leiden) is hij gestart als dienstplichtig militair en later als wetenschappelijk onderzoeker bij het Centraal Laboratorium van het Nederlandse Rode Kruis (nu: Sanquin), in 1986 leidend tot het proefschrift “Platelet associated IgG and idiopathic thrombocytopenic purpura”.
Sinds 1985 is hij actief in de KNO-wereld. Na zijn opleiding in de Utrechtse KNO-kliniek, was hij vanaf 1989 staflid van het VUMC Amsterdam met als aandachtspunten neus- en neubijholtenchirurgie, oncologie, daarna vanaf 1992 bij de Arnhemse ziekenhuizen (Velp-Rijnstate-Zevenaar) in de algemene KNO-praktijk. Sinds 2017 was hij waarnemend KNO-arts en donorarts bij Sanquin.

Lidmaatschappen

  • Nederlands Vereniging voor KNO-Heelkunde en Heelkunde van het hoofd-hals-gebied
  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Geneeskunde (KNMG)
  • Nederlandse Vereniging voor Donor Geneeskunde (NVDG)
  • Koepel Artsen Maatschappij + Gezondheid (KAMG)

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.