dr. Wytske Westra

MDL-arts
BIG-nummer: 09066411401
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Wytske Westra
10
dr. Wytske Westra

Dr. Wytske Mirjam Westra studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar opleiding tot MDL-arts richtte zij een expertise poli MDL-problematiek bij patiënten met een erfelijke aangeboren aandoening en/of ernstige meervoudige beperking in het AUMC op. Tevens voltooide zij in 2023 met succes haar promotieonderzoek. Sinds januari 2024 is dr. Westra werkzaam bij Bergman Clinics. 

Lees meer

Na het voltooien van haar opleiding Geneeskunde in 2006, was ze gedurende een jaar verbonden aan de Mayo Clinic als research fellow. Terug in Nederland verkreeg zij een AGIKO-beurs van ZONMW voor haar onderzoek naar de Barrett slokdarm. Als onderdeel van deze beurs startte zij in 2013 met haar opleiding tot MDL-arts, welke zij in 2021 met succes afrondde. Zij werkte hierna als MDL-arts voor Noordwest Ziekenhuisgroep en het Meander Medisch Centrum.

Lidmaatschappen

  • NVMDL
  • NVGE
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Wytske Westra
10.0
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.