Loïs Jurcka

Handtherapeut
Loïs Jurcka

Loïs is Hand- en Ergotherapeut. Zij heeft de opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Na haar stage bij Bergman Clinics is zij in 2021 direct gaan werken als Handtherapeut. De combinatie van sociale en fysieke vaardigheden in het werk spreekt haar erg aan.

Lees meer

Loïs stelt persoonlijke zorg op maat bij elke cliënt voorop. Haar gedrevenheid uit zich in het streven naar het leveren van de best mogelijke zorg, die nauw aansluit op de individuele behoeften van de cliënt. Ze is bekwaam in het bieden van zowel pre- als postoperatieve zorg, evenals in conservatieve zorg. 

Voor Loïs is het essentieel dat haar cliënten na de behandelingen over meer vaardigheden beschikken om zich thuis en in de maatschappij beter te kunnen bewegen en functioneren. Dit onderstreept haar toewijding aan een holistische benadering van zorg, waarbij het welzijn van de cliënt centraal staat.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.