dr. Stephan Frequin

Neuroloog
BIG-nummer: 09021007501
dr. Stephan Frequin

Dr. Stephan Frequin behandelt cliënten met pijnklachten in de nek, schouders en armen, onderrug en benen, en is gespecialiseerd in de behandeling van Multiple Slerose (MS). Sinds 2024 is hij werkzaam als Neuroloog bij Bergman Clinics in Naarden.

Lees meer

Na het voltooien van zijn opleiding Geneeskunde in 1985 te Nijmegen, vervolgde dr. Stephan Frequin zijn studie met de specialisatie Neurologie/Neurofysiologie en rondde vervolgens de opleiding Neurologie/Neurofysiologie met succes af resp in 1991/1992 aan het Radboud UMC te Nijmegen.

Hij is in 1993 gepromoveerd aan de de Radboud Universiteit te Nijmegen. Dokter Stephan Frequin was sinds 1994 lid van de maatschap Neurologie Midden-Nederland van het St Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein/Utrecht. Hij is initiator/oprichter van het St Antonius MS Centrum in 2009. Door een verkregen grant heeft hij het mogelijk gemaakt dat autologe stamceltherapie in MS in NL wetenschappelijk beoordeeld kan worden. 

Lidmaatschappen

  • Lid Nederlandse Vereniging voor Neurologie/NVN
  • Lid werkgroep MS van de NVN
  • Lid Regionaal Tuchtcollege/RTG voor de gezondheidszorg Zwolle/Groningen
  • Consulting Editor Framingham in MS
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!