drs. Bastiaan Lier

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 29911296201
drs. Bastiaan Lier

Drs. Bastiaan Lier studeerde gelijktijdig Geneeskunde en Business Administration aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Al in een vroeg stadium van zijn studie raakte hij gefascineerd door de veelzijdigheid en de uitdagingen van de plastische chirurgie. Sinds 1 januari 2024 is drs. Lier werkzaam bij Bey by Bergman Clinics als Plastisch chirurg in Zwolle en Hilversum.

Lees meer

Na het succesvol afronden van beide studies heeft hij zijn carrière vervolgd met de opleiding tot Plastisch chirurg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Tijdens zijn opleiding werkte hij in verschillende ziekenhuizen, waaronder het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop, het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en het Maastricht Universitair Medisch Centrum in Maastricht.

Na afronding van de specialisatie tot plastisch chirurg is drs. Lier begonnen als staflid plastisch chirurg in Rijnstate Arnhem. Daar heeft hij zich met name toegelegd op de reconstructieve chirurgie na borstkanker evenals het herstel van vorm en functie van armen, benen, buik, gelaat en borsten na veelvuldig afvallen. Zijn kennis houdt hij up to date door (inter)nationale congressen te bezoeken en onderzoek te verrichten binnen zijn aandachtsgebied.

Luisterend oor

Binnen de plastische chirurgie is veel mogelijk maar er zijn natuurlijk ook grenzen. Goed luisteren naar de klachten, wensen en verwachtingen van de cliënt is voor drs. Lier een essentieel uitgangspunt. Het is zijn streven dat zij precies weten waar ze aan toe zijn en gezamenlijk naar een maximaal haalbaar resultaat te streven.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.