dr. Benedikt Sandelin

Dermatoloog
dr. Benedikt Sandelin

Dr. Benedikt Sandelin, afkomstig uit Finland, vestigde zich op jonge leeftijd in Kopenhagen en ontdekte al vroeg zijn roeping als Dermatoloog. Zijn pad leidde hem naar Duitsland, waar hij Geneeskunde studeerde aan de Universiteit van Keulen en vervolgens zijn specialisatie in dermatologie volgde aan het RWTH in Aken.

Lees meer

Na zijn opleiding verdiepte dr. Sandelin zich niet alleen in algemene dermatologie, maar ook in oncologie. Zijn passie voor het vak is groot. Met behulp van visuele diagnostiek kan direct een diagnose gesteld worden met effectieve oplossingen voor aandoeningen die een aanzienlijke invloed hebben op de levenskwaliteit van patiënten. Het directe effect op het welzijn van mensen is voor hem van onschatbare waarde.

In 2012 verhuisde Dr. Sandelin naar Nederland en heeft sindsdien op verschillende locaties als Dermatoloog gewerkt. Door zijn diverse woonplaatsen beheerst hij meerdere talen, wat van grote waarde is in een vak waar communicatie cruciaal is. Zijn talenkennis komt goed van pas in het begrijpen en ondersteunen van zijn patiënten.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.