dr. Liron Duraku

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 19918041101
dr. Liron Duraku

Dr. Liron Duraku heeft geneeskunde gestuurd aan het Erasmus MC in Rotterdam. Tijdens zijn studie heeft hij een tweejarige Research Master in Neurowetenschappen (2008-2010) gevolgd vanwege zijn bijzondere interesse in het zenuwstelsel. Sinds maart 2024 is dr. Duraku werkzaam bij Bergman Clinics in Amsterdam als handchirurg.

Lees meer

In 2024 begon dr. Duraku zijn opleiding tot plastisch chirurg op de afdeling Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie van het Erasmus MC. Tijdens zijn laatste jaar heeft hij zich gericht op voornamelijk hand-, pols- en perifere zenuwchirurgie. In december 2021 rondde hij succesvol het Nationaal Hand Pols Fellowship af bij de Xpert Clinics, Erasmus MC, en het Haga Hand-, Pols- & Elleboogcentrum.

Vervolgens voltooide hij een tweejarige internationale fellowships bij het Birmingham Hand and Nerve Center (Birmingham, VK) en de Royal North Shore Hand & Peripheral Nerve Surgery Unit in Sydney. Gedurende deze twee jaar specialiseerde dr. Duraku zich verder in complexe polschirurgie, zenuwreconstructies van de boven- en onderste ledematen, tetraplegie-, spasticiteit. Naast de Bergman is dr. Duraku ook werkzaam als staflid op de afdeling Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie van Amsterdam UMC.

Onderwijs & onderzoek

Naast klinisch werk heeft dr. Duraku onderwijs en onderzoek ook hoog in zijn vaandel staan. Hij is een van de mede-oprichters van Esser Masterclass, een internationale organisatie die wereldwijd hand-pols en zenuwchirurgie onderwijs aanbiedt. Ook zit hij in een aantal nationale en internationale comissies waaronder de Global Nerve Foundation. Daarnaast doet hij ook onderzoek naar complexe hand-pols en zenuwreconstructies.

Lidmaatschappen 

  • Nederlandse Vereniging van Handchirurgie (NVvH)
  • Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC)

 

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.