Lotte van Hessem

Orthopedisch chirurg
BIG-nummer: 99916124101
Lotte van Hessem

Drs. Lotte van Hessem volgde haar studie Geneeskunde vanaf 2004 aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna is zij opgeleid tot orthopedisch chirurg in het Radboud UMC in Nijmegen, het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem en de St. Maartenskliniek in Nijmegen. Sinds april 2024 is drs. van Hessem werkzaam bij Bergman Clinics. 

Lees meer

Na het afronden van de opleiding tot orthopedisch chirurg heeft zij zich verder gespecialiseerd in de schouder- en elleboogproblematiek tijdens een fellowship in het Orthopedisch Centrum Oost-Nederland in Twente. Nadien heeft zij zich gedurende 2 jaar gespecialiseerd in de hand en pols chirurgie tijdens het Nationaal Hand en Pols Fellowship onder begeleiding van zowel plastisch als orthopedisch chirurgen bij Xpert Clinics Hand- en Polszorg (regio Amsterdam en Rotterdam).

Pijnvrij bewegen

"Klachten van het bewegingsapparaat hebben vaak een enorme invloed op iemands kwaliteit van leven, doordat het beperkingen op werkgebied oplevert en/of men belemmert wordt in de activiteiten waar men normaliter plezier uithaalt. Als orthopedisch chirurg is het mijn doel om mensen juist weer die activiteiten pijnvrij te kunnen laten doen, die u belangrijk vindt. Ik ben daarbij geïnteresseerd in de mens achter de cliënt en iemands prioriteiten in het dagelijks leven", vertelt drs. van Hessem. 

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV)
  • Werkgroep Schouder en Elleboog
  • Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.