dr. Kiran Mahabier

Orthopedisch chirurg
BIG-nummer: 59913771401
dr. Kiran Mahabier

Dr. Kiran Mahabier (1984) heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het afronden van zijn studie heeft hij 4 jaar onderzoek gedaan naar de beste behandeling van breuken van de schouder en bovenarm. Op dit onderwerp is hij in 2019 gepromoveerd. Sinds juni 2024 werkt dr. Mahabier bij Bergman Clinics in Rijswijk. Zijn speciale interesse gaat uit naar de behandeling van schouder- en elleboogklachten.

Lees meer

Zijn opleiding tot orthopedisch chirurg deed hij in het St Antonius Ziekenhuis in Utrecht, het OLVG in Amsterdam en het UMC Utrecht. Hier groeide zijn speciale belangstelling voor het schoudergewricht verder. Na het afronden van zijn opleiding tot orthopedisch chirurg heeft hij een fellowship (superspecialisatie) schouderchirurgie gedaan in het St Antonius Ziekenhuis, waar hij zich verder verdiepte in de behandeling van schouderproblemen in de volle breedte. Tijdens dit fellowship was hij als traumachirug ook actief in de behandeling van acute botbreuken. 

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV)
  • Werkgroep Schouder en Elleboog (WSE)
  • Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA)
  • European Society for Surgery of the Shoulder and the Elbow (SECEC)
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.