dr. Victor van de Graaf

Orthopedisch chirurg
dr. Victor van de Graaf

Dr. Victor van de Graaf studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn opleiding tot orthopedisch chirurg volgde hij in het UMC Utrecht, het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en het OLVG Amsterdam. Dr. van de Graaf is sinds mei 2024 werkzaam bij Bergman Clinics. 

Lees meer

Tijdens zijn opleiding ontwikkelde hij een grote interesse in wetenschappelijk onderzoek. Hij promoveerde op de behandeling van degeneratieve meniscus letsels en heeft meerdere publicaties in toonaangevende tijdschriften. Na zijn opleiding heeft hij zich verder gespecialiseerd in de verschillende aandoeningen en behandelingen van het kniegewricht in Sydney, Australië.

Kwaliteit van leven verbeteren

Zijn doel is om samen met de cliënt tot een op maat gemaakt behandelplan te komen en om daarmee elke cliënt de best mogelijke uitkomst te bieden en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Naast zijn klinische werkzaamheden blijft dr. van de Graaf zich inzetten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, waarbij hij continu zoekt naar nieuwe methoden en inzichten om de zorg voor zijn cliënten te verbeteren.

Lidmaatschappen 

  • Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV)
  • Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA)
  • Dutch Knee Society / Lid Werkgroep Knie (NOV)
  • Nederlandse Vereniging voor Orthopaedische Traumatologie (NVOT)

Publicaties

Lees hier alle publicaties van dr. Victor van de Graaf.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.