Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Dirk-Jan Menger

KNO-arts
BIG-nummer: 69048905501
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Dirk-Jan Menger
9.9
dr. Dirk-Jan Menger

Dirk Jan Menger is KNO-arts en Facial Plastic Surgeon. Sinds 2004 is dokter Menger werkzaam als Medisch Specialist, hij heeft zich gespecialiseerd in esthetische neuscorrecties, ofwel “Rhinoplasty”. Met enkele honderden neuscorrecties per jaar verricht dokter Menger de meeste esthetische neusoperaties in Nederland. Nationaal en internationaal is hij gerenommeerd door de hoge kwaliteit neuschirurgie en de mooie esthetische resultaten.

 

Lees meer

Dokter Menger organiseert jaarlijks een internationale cursus over neuschirurgie en hij geeft wereldwijd voordrachten over dit onderwerp. Dokter Menger is gepromoveerd op chirurgische technieken in de neuschirurgie en hij heeft veel wetenschappelijk onderzoek over dit onderwerp verricht en gepubliceerd.

"Een goede neuscorrectie brengt het gezicht in harmonie. Veel mensen die iets aan hun neus willen laten doen, zijn huiverig om de stap daadwerkelijk te zetten. En dat is heel begrijpelijk. De neus zit midden in het gelaat en is daardoor bepalend voor de balans en uitstraling van het hele gezicht. Juist daarom kan een neuscorrectie het gezicht in harmonie brengen".

Dokter Menger werkt bij de vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Hilversum en Utrecht van Bey by Bergman Clinics.

Dokter Menger informeert u graag over de mogelijkheden om de vorm van uw neus te veranderen.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Dirk-Jan Menger
9.9

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.