Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Bert van Drunen

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 19020734701
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Bert van Drunen
9.4
drs. Bert van Drunen

Dokter van Drunen heeft Geneeskunde gestudeerd in Amsterdam, waarna hij zich specialiseerde in de  plastische chirurgie in het Dijkzigt Ziekenhuis te Rotterdam.

Lees meer

Ervaring

Hij is als Plastisch Chirurg verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en het Rijnland Ziekenhuis (lokatie Rijnoord te Alphen aan de Rijn).

Vanaf 1992 is dokter van Drunen werkzaam in het Medisch Centrum Scheveningen. Sinds 2009 is hij als Plastisch Chirurg werkzaam bij Bergman Clinics | Uiterlijk. 

Beroepsverenigingen

  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie
  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Chirurgie
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Bert van Drunen
9.4
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.