dr. Patrick Rooijens

dr. Patrick Rooijens

BIG-nummer: 79052948701

Dokter Rooijens studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na zijn studie geneeskunde werkte hij als onderzoeksassistent op de afdeling Anatomie van de Erasmus Universiteit. Dokter Rooijens heeft zijn specialisatie tot plastisch chirurg gevolgd in het VU medisch centrum te Amsterdam en Tergooiziekenhuizen te Hilversum. Tijdens zijn opleiding zat hij in het bestuur van de Junior Vereniging Plastische Chirurgie. Na zijn opleiding werkte hij op de locaties MC Zuiderzee en MC Emmeloord van de MC Groep. Hij zette daar de afdeling Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie op. Thans is dokter Rooijens werkzaam in Tergooiziekenhuizen te Hilversum met als aandachtsgebieden borstreconstructies, hand- en polschirurgie en esthetische chirurgie.

In 2012 rondde hij zijn promotieonderzoek bij de afdeling Chirurgie van het Academisch Ziekenhuis Maastricht af. Verder publiceerde dokter Rooijens over de combinatie therapie van liposuctie en minimale invasieve chirurgie voor de behandeling van de verouderende hals.

Sinds eind 2012 versterkt dokter Rooijens als plastisch chirurg het specialistenteam van Bergman Clinics. Hij is werkzaam op de vestigingen Amsterdam en Hilversum.

Dokter Rooijens vindt het persoonlijke contact met de cliënten zeer belangrijk. Aandoeningen presenteren zich elke keer weer anders. De kunst is om de behandeling steeds weer op maat te snijden voor de cliënt. Zijn motto is: ‘plastic surgery is happy surgery’. Hiermee bedoelt hij dat hij met zijn behandeling altijd probeert om de cliënt gelukkiger te maken. Dat doet hij door het uiterlijk van mensen te verfraaien, maar heel vaak ook door hun lichaam weer beter te laten functioneren.

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in zijn vakgebied volgt dokter Rooijens regelmatig nascholingen en bezoekt congressen in binnen- en buitenland.

Dokter Rooijens is lid van de NVPC ( Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVvH ( Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie).

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png