Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Patrick Rooijens

Plastisch chirurg
BIG-nummer: 79052948701
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Patrick Rooijens
4.6
dr. Patrick Rooijens

Dokter Rooijens studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na zijn studie geneeskunde werkte hij als onderzoeksassistent op de afdeling Anatomie van de Erasmus Universiteit. Dokter Rooijens heeft zijn specialisatie tot plastisch chirurg gevolgd in het VU medisch centrum te Amsterdam en Tergooiziekenhuizen te Hilversum. Tijdens zijn opleiding zat hij in het bestuur van de Junior Vereniging Plastische Chirurgie. Na zijn opleiding werkte hij op de locaties MC Zuiderzee en MC Emmeloord van de MC Groep. Hij zette daar de afdeling Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie op. Thans is dokter Rooijens werkzaam in Tergooiziekenhuizen te Hilversum met als aandachtsgebieden borstreconstructies, hand- en polschirurgie en esthetische chirurgie.

 

Lees meer

In 2012 rondde hij zijn promotieonderzoek bij de afdeling Chirurgie van het Academisch Ziekenhuis Maastricht af. Verder publiceerde dokter Rooijens over de combinatie therapie van liposuctie en minimale invasieve chirurgie voor de behandeling van de verouderende hals.

Sinds eind 2012 versterkt dokter Rooijens als plastisch chirurg het specialistenteam van Bergman Clinics. Hij is werkzaam op de vestigingen Amsterdam en Hilversum.

Dokter Rooijens vindt het persoonlijke contact met de cliënten zeer belangrijk. Aandoeningen presenteren zich elke keer weer anders. De kunst is om de behandeling steeds weer op maat te snijden voor de cliënt. Zijn motto is: ‘plastic surgery is happy surgery’. Hiermee bedoelt hij dat hij met zijn behandeling altijd probeert om de cliënt gelukkiger te maken. Dat doet hij door het uiterlijk van mensen te verfraaien, maar heel vaak ook door hun lichaam weer beter te laten functioneren.

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in zijn vakgebied volgt dokter Rooijens regelmatig nascholingen en bezoekt congressen in binnen- en buitenland.

Dokter Rooijens is lid van de NVPC ( Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVvH ( Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie).

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Patrick Rooijens
4.6
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.