drs. Ben Feilzer

drs. Ben Feilzer

BIG-nummer: 9031074601

Dokter Ben Feilzer studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn co-schappen volgde hij twee extra curriculaire orthopedie stages in het AMC te Amsterdam en in de West End Orthopedic  Clinic in Richmond, Virginia in de Verenigde Staten.

Na zijn artsexamen werkte dokter Feilzer in de Klinik Gut in St. Moritz in Zwitserland. In deze kliniek werden voornamelijk patiënten na skiongevallen behandeld en ontstond zijn interesse voor de knie.

Vervolgens werkte dokter Feilzer op de afdeling chirurgie van het Amsterdams Medisch Centrum en startte hij met de opleiding tot algemeen chirurg. Vanwege zijn passie voor de orthopedie stapte hij over naar de opleiding tot orthopedisch chirurg, ook in het AMC.

In 1999 registreerde dokter Feilzer zich tot orthopedisch chirurg. Van 1999 tot 2000 werkte hij in het Leyenburg Ziekenhuis te Den Haag. In 2000 trad hij toe tot de maatschap orthopedie van het Rijnland Ziekenhuis te Leiderdorp en Alphen aan den Rijn, met als speciaal aandachtsgebied de kniechirurgie. Dokter Feilzer is ook actief als voorzitter van deze maatschap geweest.

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft dokter Feilzer regelmatig voordrachten en organiseert hij masterclasses voor collega orthopeden met betrekking tot het plaatsen van knieprothesen.

Sinds 1 januari 2012 is dokter Feilzer als orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in de operatieve behandeling van knieslijtage, werkzaam bij  Bergman Clinics | Bewegen in Naarden.

Binnen deze kliniek voert dokter Feilzer de volgende operaties uit:

- Knie vervangende operaties: totale knieprothese ( >250 per jaar ),       - Halve of partiele knieprothese ( > 80 per jaar)
- Revisie knieprothese en patellofemorale knieprothese

In verband met zijn toenemende specialisatie in de knievervangende operaties wegens knieslijtage is Dokter Feilzer recent gestopt met artroscopische-, standsveranderende- en voorste kruisband vervangende- knie operaties.

Wilt u meer weten over knie vervangende operaties? Dan kunt u naast de website van Bergman Clinics ook de site van dokter Feilzer bezoeken: www.eennieuweknie.nl


Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.