Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Ben Feilzer

Orthopedisch chirurg
BIG-nummer: 9031074601
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Ben Feilzer
9.9
drs. Ben Feilzer

Dokter Ben Feilzer studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn co-schappen volgde hij twee extra curriculaire orthopedie stages in het AMC te Amsterdam en in de West End Orthopedic  Clinic in Richmond, Virginia in de Verenigde Staten.

 

Lees meer

Na zijn artsexamen werkte dokter Feilzer in de Klinik Gut in St. Moritz in Zwitserland. In deze kliniek werden voornamelijk patiënten na skiongevallen behandeld en ontstond zijn interesse voor de knie.

Vervolgens werkte dokter Feilzer op de afdeling chirurgie van het Amsterdams Medisch Centrum en startte hij met de opleiding tot algemeen chirurg. Vanwege zijn passie voor de orthopedie stapte hij over naar de opleiding tot orthopedisch chirurg, ook in het AMC.

In 1999 registreerde dokter Feilzer zich tot orthopedisch chirurg. Van 1999 tot 2000 werkte hij in het Leyenburg Ziekenhuis te Den Haag. In 2000 trad hij toe tot de maatschap orthopedie van het Rijnland Ziekenhuis te Leiderdorp en Alphen aan den Rijn, met als speciaal aandachtsgebied de kniechirurgie. Dokter Feilzer is ook actief als voorzitter van deze maatschap geweest.

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft dokter Feilzer regelmatig voordrachten en organiseert hij masterclasses voor collega orthopeden met betrekking tot het plaatsen van knieprothesen.

Sinds 1 januari 2012 is dokter Feilzer als orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in de operatieve behandeling van knieslijtage, werkzaam bij Bergman Clinics | Bewegen in Naarden.

Binnen deze kliniek voert dokter Feilzer de volgende operaties uit:

- Knie vervangende operaties: totale knieprothese ( >250 per jaar ), - Halve of partiele knieprothese ( > 80 per jaar)
- Revisie knieprothese en patellofemorale knieprothese

In verband met zijn toenemende specialisatie in de knievervangende operaties wegens knieslijtage is Dokter Feilzer recent gestopt met artroscopische-, standsveranderende- en voorste kruisband vervangende- knie operaties.

Wilt u meer weten over knie vervangende operaties? Dan kunt u naast de website van Bergman Clinics ook de site van dokter Feilzer bezoeken:

www.eennieuweknie.nl

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Ben Feilzer
9.9
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.