Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Ben Feilzer

Orthopedisch chirurg
BIG-nummer: 9031074601
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Ben Feilzer
9.9
drs. Ben Feilzer

Dokter Ben Feilzer studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn co-schappen volgde hij twee extra curriculaire orthopedie stages in het AMC te Amsterdam en in de West End Orthopedic  Clinic in Richmond, Virginia in de Verenigde Staten.

 

Lees meer

Na zijn artsexamen werkte dokter Feilzer in de Klinik Gut in St. Moritz in Zwitserland. In deze kliniek werden voornamelijk patiënten na skiongevallen behandeld en ontstond zijn interesse voor de knie.

Vervolgens werkte dokter Feilzer op de afdeling chirurgie van het Amsterdams Medisch Centrum en startte hij met de opleiding tot algemeen chirurg. Vanwege zijn passie voor de orthopedie stapte hij over naar de opleiding tot orthopedisch chirurg, ook in het AMC.

In 1999 registreerde dokter Feilzer zich tot orthopedisch chirurg. Van 1999 tot 2000 werkte hij in het Leyenburg Ziekenhuis te Den Haag. In 2000 trad hij toe tot de maatschap orthopedie van het Rijnland Ziekenhuis te Leiderdorp en Alphen aan den Rijn, met als speciaal aandachtsgebied de kniechirurgie. Dokter Feilzer is ook actief als voorzitter van deze maatschap geweest.

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft dokter Feilzer regelmatig voordrachten en organiseert hij masterclasses voor collega orthopeden met betrekking tot het plaatsen van knieprothesen.

Sinds 1 januari 2012 is dokter Feilzer als orthopedisch chirurg, gespecialiseerd in de operatieve behandeling van knieslijtage, werkzaam bij Bergman Clinics | Bewegen in Naarden.

Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met knieoperaties. U kunt bij dokter Feilzer terecht voor analyse van uw klachten en een behandeladvies. Wanneer u in aanmerking komt voor een operatieve behandeling, dan verwijst dokter Feilzer u intern door naar een collega die gespecialiseerd is in deze operatie. Dokter Feilzer voert sinds 2022 zelf geen operaties meer uit.

Wilt u meer weten over knie vervangende operaties? Dan kunt u naast de website van Bergman Clinics ook de site van dokter Feilzer bezoeken:

www.eennieuweknie.nl

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Ben Feilzer
9.9

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door.