Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Richard Bruyn

Neuroloog
BIG-nummer: 9020358801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Richard Bruyn
6.5
dr. Richard Bruyn

Na het behalen van het VWO eind examen studeerde dokter Richard Bruyn geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Dokter Bruyn heeft zijn studie vervolgd met de opleiding neurologie in het medisch centrum van de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar hij zich eveneens heeft verdiept in de klinische neurofysiologie.

 

Lees meer

Vervolgens is dokter Bruyn gaan werken als Chef de Clinique in het Medisch Spectrum Centrum te Enschede, waarna hij geruime tijd als staflid verbonden is geweest aan het Oudenrijn Ziekenhuis in Utrecht.

Tijdens deze periode is dokter Bruyn gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam met zijn studie ‘Hereditary spastic paraparesis’. Dokter Bruyn is als staflid verbonden aan het Diakonessenhuis te Utrecht en Zeist. Sinds 1 maart 2012 is dokter Bruyn werkzaam als neuroloog bij Bergman Clinics in Naarden.

Dokter Bruyn is lid van de volgende beroepsverenigingen:

Nederlandse Vereniging voor Neurologie
Nederlandse Vereniging voor Klinische Neurofysiologie
Amserdamsche Neurologen Vereniging
Society for the advancement of natural sciences, medicine and surgery
Fellow of the Royal Society of Medicine
Naast zijn lidmaatschap van diverse beroepsverenigingen participeert dokter Bruyn op de redactie van diverse wetenschappelijke tijdschriften:

The Journal of Neurological Sciences
Clinical Neurology and Neurosurgery
The Journal of Neurology
Neurosurgery and Psychiary
The Saoudi Medical Journal

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Richard Bruyn
6.5

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.