dr. Ernst van den Doel

Neuroloog
BIG-nummer: 19020655501
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Ernst van den Doel
6.4
dr. Ernst van den Doel

Dokter Ernst van den Doel studeerde Geneeskunde in Utrecht. Na zijn militaire dienst waarin hij werkzaam was als luitenant-arts in het Militair Hospitaal vervolgde hij zijn opleiding tot neuroloog in de Universiteitskliniek voor Neurologie van het Academisch Ziekenhuis in Utrecht.

Lees meer

Dokter Van den Doel is gepromoveerd op het onderwerp “diagnostic aspects of gamam-enolase”. Vervolgens is hij als algemeen neuroloog gaan werken in Baarn, Soest en later in het Medisch Centrum Molendael, het huidige Meander Medisch Centrum. Dokter Van den Doel is sinds 1 januari 2012 werkzaam als neuroloog bij Bergman Clinics. Dokter Van den Doel is tevens voorzitter van de Werkgroep Expertise van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Medisch Specialistische Rapportage.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Ernst van den Doel
6.4
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.