drs. Frank de Meulemeester

drs. Frank de Meulemeester

BIG-nummer: 89022763401

Na afronding van zijn HBS-B examen studeerde dokter Frank de Meulemeester geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. Vervolgens heeft hij zijn militaire dienst periode gewerkt als arts assistent chirurgie in het Militair Hospitaal in Utrecht. Na zijn diensttijd heeft dokter Frank de Meulemeester zijn studie vervolgd met de vooropleiding Algemene Chirurgie in het Diaconessen Ziekenhuis te Heemstede.

Na afronding van deze vooropleiding begon hij zich toe te spitsen op de orthopedische chirurgie in het Academisch Ziekenhuis van Leiden en het Rode Kruis Ziekenhuis in 's Gravenhage. Vervolgens is dokter Frank de Meulemeester begonnen als Chef de Clinique in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam waarna hij als orthopedisch chirurg is begonnen in het Ziekenhuis Gooi Noord te Blaricum. Na ruime werkervaring te hebben opgedaan is dokter Frank de Meulemeester teruggegaan naar het OLVG in Amsterdam. Tijdens deze periode was hij o.a. voorzitter van de Primaire Business Unit Orthopedie. Sinds 1 september 2012 is hij werkzaam bij Bergman Clinics als orthopedisch chirurg.

Dokter Frank de Meulemeester heeft zich gespecialiseerd in aandoeningen van de knie en de heup, uitgezonderd de ligamentaire problematiek van de knie. Daarnaast heeft hij ook geruime ervaring opgedaan in de behandeling van wervelkolom aandoeningen.

Naast zijn werkzaamheden als orthopedisch chirurg is dokter de Meulemeester bestuurslid geweest van o.a. de Nederlandse Orthopedische Vereniging, het Concillium, Commissie Kwaliteits Visitatie van de Nederlandse Orthopedische vereniging en de vereniging van de Nederlandse Orthopedische Traumatologie.

Momenteel is hij Visitator en bestuurslid van de 'Dutch Hip Society'.

Verder is dr. de Meulemeester lid van:

  • Dutch Spine Society
  • Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie
  • Nederlandse Vereniging voor Orthopedische Traumatologie

Daarnaast verricht hij orthopedische expertisen (Orthopedisch Expertise Centrum Amsterdam).

 

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png