Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Alyde de Kraker

Gynaecoloog
BIG-nummer: 99056146801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Alyde de Kraker
8.5
drs. Alyde de Kraker

Alyde de Kraker (1975) studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aansluitend werkte zij 2,5 jaar als arts op de afdeling Gynaecologie en Verloskunde in het Diakonessehuis te Utrecht, waarna zij begon met de specialisatie tot Algemeen gynaecoloog. Deze opleiding volgde zij in het VU Medisch Centrum te Amsterdam en het Kennemer Gasthuis te Haarlem en rondde zij in 2009 af. 

Lees meer

Twee jaar lang specialiseerde zij zich als fellow in de urogynecologie bij Alant Vrouw in Bilthoven en in het UMC Utrecht. Sinds kort werkt zij als Gynaecoloog bij Bergman Clinics | Vrouwenzorg (voorheen Alant Vrouw) in Amsterdam.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Alyde de Kraker
8.5
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.