drs. Alyde de Kraker

Gynaecoloog
BIG-nummer: 99056146801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Alyde de Kraker
8.5
drs. Alyde de Kraker

Alyde de Kraker (1975) studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aansluitend werkte zij 2,5 jaar als arts op de afdeling Gynaecologie en Verloskunde in het Diakonessehuis te Utrecht, waarna zij begon met de specialisatie tot Algemeen gynaecoloog. Deze opleiding volgde zij in het VU Medisch Centrum te Amsterdam en het Kennemer Gasthuis te Haarlem en rondde zij in 2009 af. 

Lees meer

Twee jaar lang specialiseerde zij zich als fellow in de urogynecologie bij Alant Vrouw in Bilthoven en in het UMC Utrecht. Sinds kort werkt zij als Gynaecoloog bij Bergman Clinics | Vrouwenzorg (voorheen Alant Vrouw) in Amsterdam.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Alyde de Kraker
8.5
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!