Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Stella Tiersma

Gynaecoloog
BIG-nummer: 29044051301
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Stella Tiersma
9.7
dr. Stella Tiersma

Stella Tiersma (1969) volgde haar opleiding tot Gynaecoloog in het Medisch Centrum Haaglanden, het Leids Universitair Medisch Centrum en het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda (2000-2006).

Lees meer

In 2005 promoveerde ze in Leiden op de invloed van psychosociale factoren op afwijkingen aan de baarmoedermond (CIN). Sinds december 2006 is ze als staflid algemene gynaecologie verbonden aan het VU medisch centrum met speciale aandacht voor de bekkenbodemproblematiek, sexuologie en de psychosomatiek.

Sinds november 2010 is zij vanuit het VU medisch centrum 1 dag per week werkzaam bij Bergman Clinics | Vrouw in Amsterdam.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Stella Tiersma
9.7
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.