Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Johan Spruijt

Gynaecoloog
BIG-nummer: 69024039901
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Johan Spruijt
5.7
drs. Johan Spruijt

Johan Spruijt (1955) volgde zijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en was lange tijd werkzaam als gynaecoloog (assistent niet i.o.) in het Kennemer Gasthuis te Haarlem.
De specialisatie tot gynaecoloog vond plaats aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In het laaste half jaar van zijn opleiding tot gynaecoloog volgde hij de differentiatie stage urogynaecologie aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Sinds 2003 is hij werkzaam als gynaecoloog in het Amsterdam UMC, VU medisch centrum, met als aandachtsgebied de bekkenbodemzorg en het afwijkend uitstrijkje. Sinds november 2010 is Johan ook werkzaam bij Bergman Clinics | Vrouw op de locatie Amsterdam Nijenburg.

Lees meer
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Johan Spruijt
5.7

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.