Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Johan Spruijt

Gynaecoloog
BIG-nummer: 69024039901
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Johan Spruijt
5.7
drs. Johan Spruijt

Johan Spruijt (1955) volgde zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en was lange tijd werkzaam als Gynaecoloog in het Kennemer Gasthuis te Haarlem.

Lees meer

De specialisatie tot Gynaecoloog vond plaats aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In het laaste half jaar van zijn opleiding tot Gynaecoloog volgde hij de differentiatie stage urogynaecologie aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Sinds 2003 is hij werkzaam als gynaecoloog in het Amsterdam UMC, VU Medisch Centrum, met als aandachtsgebied de bekkenbodemzorg en het afwijkend uitstrijkje. Sinds november 2010 is Johan ook werkzaam bij Bergman Clinics | Vrouw in Amsterdam Nijenburg.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Johan Spruijt
5.7

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.