Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Rachel van Westing

Bekkenfysiotherapeut
BIG-nummer: 39037750504
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Rachel van Westing
9.9
dr. Rachel van Westing

Dr. Rachel van Westing (1966) volgde de opleiding Fysiotherapie in Utrecht. Zij specialiseerde zich op het gebied van bekken-en bekkenbodem problematiek en is inmiddels geregistreerd als Bekkenfysiotherapeut.

Lees meer

Dokter Van Westing is lid van de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en al 10 jaar werkzaam in de pre- en postpartum gezondheidszorg. In 2006 is Rachel komen werken bij Bergman Clinics | Vrouw en behandelt cliënten met diverse soorten bekkenbodemklachten.

Eigen praktijk

Naast haar werkzaamheden bij Bergman Clinics werkt zij ook als Fysiotherapeut in haar eigen praktijk in Utrecht. Tevens geeft zij zwangerschapgymnastiek.

 

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Rachel van Westing
9.9
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.