Rachel van Westing

Bekkenfysiotherapeut
BIG-nummer: 39037750504
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Rachel van Westing
9.9
Rachel van Westing

Rachel van Westing (1966) volgde de opleiding Fysiotherapie in Utrecht. Zij specialiseerde zich op het gebied van bekken-en bekkenbodem problematiek en is inmiddels geregistreerd als Bekkenfysiotherapeut.

Lees meer

Rachel Van Westing is lid van de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en al 10 jaar werkzaam in de pre- en postpartum gezondheidszorg. In 2006 is Rachel komen werken bij Bergman Clinics | Vrouw en behandelt cliënten met diverse soorten bekkenbodemklachten.

Eigen praktijk

Naast haar werkzaamheden bij Bergman Clinics werkt zij ook als Fysiotherapeut in haar eigen praktijk in Utrecht. Tevens geeft zij zwangerschapgymnastiek.

 

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Rachel van Westing
9.9
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!