Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Lara Gerbrandy-Schreuders

Uroloog
BIG-nummer: 19913046704
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Lara Gerbrandy-Schreuders
9.7
drs. Lara Gerbrandy-Schreuders

Lara Gerbrandy-Schreuders (1971) volgde haar studie Geneeskunde deels aan de Rijksuniversiteit Groningen en deels aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De specialisatie tot Uroloog vond plaats in het AMC Amsterdam, waarbij vier jaar van de opleiding plaatsvonden in de Amsterdamse opleidingsklinieken het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis en het St. Lucas Andreasziekenhuis.

Lees meer

Specialisatie

In 2008 rondde zij haar specialisatie urologie af waarna zij een tijd waargenomen heeft als uroloog in het Kennemer Gasthuis in Haarlem. In 2010 behaalde zij een Europees examen waardoor zij nu de titel " Fellow of the European Board of Urology '' (FEBU) mag dragen. Dit FEBU diploma wordt beschouwd als een getuigenis van professionele kwalificatie in haar vakgebied.

Dokter Gerbrandy werkt bij Bergman Clinics | Vrouwenzorg, waar zij zich inzet voor verbetering van de algehele bekkenbodemzorg vanuit de urologische optiek. Daarnaast werkt zij als Uroloog in het AMC Amsterdam.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Lara Gerbrandy-Schreuders
9.7
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.