drs. Bart-Jan Sijbrandij

drs. Bart-Jan Sijbrandij

Drs. Bart Sijbrandij is oud topsporter ( Nederlands Kampioen Roeien, 1993), gipsverbandmeester en fysiotherapeut. Sinds augustus 2010 werkt hij bij Bergman Clinics in Naarden als gipsverbandmeester en fysiotherapeut post-operatieve spreekuren.

In 1998 heeft hij zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Na zijn opleiding heeft Sijbrandij bij de fysiotherapie praktijk te Papendaal zijn eerste ervaring in de begeleiding van topsporters opgedaan. In het gezondheidscentrum Kerkelanden te Hilversum heeft hij patiënten met een orthopedische aandoening begeleid. In het Mesos Medisch Centrum heeft hij als fysiotherapeut voor hart- en longrevalidatie de nodige ervaring opgedaan.

In 1997 is drs. B.S. Sijbrandij met de 2-jarige opleiding voor gipsverbandmeester in het Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein gestart. Tijdens deze opleiding heeft hij als fysiotherapeut bij Snowboard Holland en bij Tamminga gewerkt. Na deze opleiding is hij als hoofd van de gipskamer in het Mesos Medisch Centrum te Utrecht werkzaam geweest.

In 2005 is Sijbrandij met het bedrijf Embracingsports gestart dat patiënten bij het aanmeten van (sport) braces adviseert en begeleidt.

Zijn aandachtsgebieden zijn:

  •          Sporttrauma
  •          Begeleiding van topsporters
  •          Behandelen van fracturen
  •          Sport en revalidatie bracing

Drs. B.S. Sijbrandij is begeleidend fysiotherapeut geweest bij de Nederlandse Ski Vereniging voor het Nederlandse Snowboard Team. Daarnaast is hij aangesloten bij de Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland (VGN).

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png