Assisteer mij
Assisteer mij
drs. Bart-Jan Sijbrandij

drs. Bart-Jan Sijbrandij

Drs. Bart Sijbrandij is oud topsporter ( Nederlands Kampioen Roeien, 1993), gipsverbandmeester en fysiotherapeut. Sinds augustus 2010 werkt hij bij Bergman Clinics in Naarden als gipsverbandmeester en fysiotherapeut post-operatieve spreekuren.

In 1998 heeft hij zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Na zijn opleiding heeft Sijbrandij bij de fysiotherapie praktijk te Papendaal zijn eerste ervaring in de begeleiding van topsporters opgedaan. In het gezondheidscentrum Kerkelanden te Hilversum heeft hij patiënten met een orthopedische aandoening begeleid. In het Mesos Medisch Centrum heeft hij als fysiotherapeut voor hart- en longrevalidatie de nodige ervaring opgedaan.

In 1997 is drs. B.S. Sijbrandij met de 2-jarige opleiding voor gipsverbandmeester in het Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein gestart. Tijdens deze opleiding heeft hij als fysiotherapeut bij Snowboard Holland en bij Tamminga gewerkt. Na deze opleiding is hij als hoofd van de gipskamer in het Mesos Medisch Centrum te Utrecht werkzaam geweest.

In 2005 is Sijbrandij met het bedrijf Embracingsports gestart dat patiënten bij het aanmeten van (sport) braces adviseert en begeleidt.

Zijn aandachtsgebieden zijn:

  •          Sporttrauma
  •          Begeleiding van topsporters
  •          Behandelen van fracturen
  •          Sport en revalidatie bracing

Drs. B.S. Sijbrandij is begeleidend fysiotherapeut geweest bij de Nederlandse Ski Vereniging voor het Nederlandse Snowboard Team. Daarnaast is hij aangesloten bij de Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland (VGN).

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.