Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Cees Verdoorn

Oogarts
BIG-nummer: 29024498501
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Cees Verdoorn
7.8
drs. Cees Verdoorn

Dokter Verdoorn deed zijn artsexamen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aansluitend volgde een research fellow aan de University of Southern California Estelle Doheny Eye Foundation, Los Angeles, California.
Na zijn opleiding tot oogarts aan het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen vervolgde dokter Verdoorn zijn loopbaan als oogchirurg in het Carolus/Liduina Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. In 1993 volgde zijn specialisatie als refractiechirurg bij het Eximer Lasercentrum in Nijmegen. In 2000 werd hij Medisch Directeur bij het Lasik Centrum in Boxtel, in 2008 kwam dezelfde rol erbij voor het Phaco Centrum in ’s-Hertogenbosch.


Lees meer

Sinds september 2013 werkt hij als oogarts bij Bergman Clinics | Ogen.
Dokter Verdoorn is lid van diverse beroepsverenigingen:

Lidmaatschap American Academy Of Ophthalmology
Lidmaatschap Nederlands Oogheelkundig Genootschap
Lidmaatschap refractie werkgroep N.O.G.
Lidmaatschap N.I.O.I.C
Lidmaatschap European Society of Refractive and Cataract Surgeons
Daarnaast heeft hij meerdere publicaties op oogheelkundig gebied in internationale tijdschriften op zijn naam staan. Tevens houdt hij regelmatig voordrachten op nationale en internationale symposia en congressen.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Cees Verdoorn
7.8

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.