Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Cees Verdoorn

Oogarts
BIG-nummer: 29024498501
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Cees Verdoorn
7.4
drs. Cees Verdoorn

Dokter Verdoorn deed zijn artsexamen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aansluitend volgde een research fellow aan de University of Southern California Estelle Doheny Eye Foundation, Los Angeles, California.
Na zijn opleiding tot oogarts aan het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen vervolgde dokter Verdoorn zijn loopbaan als oogchirurg in het Carolus/Liduina Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. In 1993 volgde zijn specialisatie als refractiechirurg bij het Eximer Lasercentrum in Nijmegen. In 2000 werd hij Medisch Directeur bij het Lasik Centrum in Boxtel, in 2008 kwam dezelfde rol erbij voor het Phaco Centrum in ’s-Hertogenbosch.


Lees meer

Sinds september 2013 werkt hij als oogarts bij Bergman Clinics | Ogen.
Dokter Verdoorn is lid van diverse beroepsverenigingen:

Lidmaatschap American Academy Of Ophthalmology
Lidmaatschap Nederlands Oogheelkundig Genootschap
Lidmaatschap refractie werkgroep N.O.G.
Lidmaatschap N.I.O.I.C
Lidmaatschap European Society of Refractive and Cataract Surgeons
Daarnaast heeft hij meerdere publicaties op oogheelkundig gebied in internationale tijdschriften op zijn naam staan. Tevens houdt hij regelmatig voordrachten op nationale en internationale symposia en congressen.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Cees Verdoorn
7.4

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.