drs. Cees Verdoorn

Oogarts
BIG-nummer: 29024498501
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Cees Verdoorn
7.3
drs. Cees Verdoorn

Dokter Verdoorn werkt sinds 2013 als Oogarts bij Bergman Clinics | Ogen in Den Bosch. Hij deed zijn artsexamen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aansluitend volgde een research fellow aan de University of Southern California Estelle Doheny Eye Foundation, Los Angeles, California.

Lees meer

Na zijn opleiding tot oogarts aan het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen vervolgde dokter Verdoorn zijn loopbaan als oogchirurg in het Carolus/Liduina Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch. In 1993 volgde zijn specialisatie als refractiechirurg bij het Eximer Lasercentrum in Nijmegen. In 2000 werd hij Medisch Directeur bij het Lasik Centrum in Boxtel, in 2008 kwam dezelfde rol erbij voor het Phaco Centrum in
’s-Hertogenbosch.

Beroepsverenigingen 

Dokter Verdoorn is lid van diverse beroepsverenigingen:

  • Lidmaatschap American Academy Of Ophthalmology
  • Lidmaatschap Nederlands Oogheelkundig Genootschap
  • Lidmaatschap refractie werkgroep N.O.G.
  • Lidmaatschap N.I.O.I.C
  • Lidmaatschap European Society of Refractive and Cataract Surgeons

Daarnaast heeft hij meerdere publicaties op oogheelkundig gebied in internationale tijdschriften op zijn naam staan. Tevens houdt hij regelmatig voordrachten op nationale en internationale symposia en congressen.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Cees Verdoorn
7.3
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.