Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Siamak Nobacht

Oogarts
BIG-nummer: 79044288301
drs. Siamak Nobacht

Dokter Siamak Nobacht rondde zijn artsexamen af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in 1994. Tijdens zijn studie Geneeskunde deed hij op het Excimer Centrum te Nijmegen onderzoek naar de correctie van de bijzienden met behulp van de Excimer Laser.

Lees meer

Hij voltooide zijn opleiding tot oogarts in het Radboud Ziekenhuis onder de leiding van Prof. dr. A.F. Deutman. Dokter Nobacht behaalde de titel Fellow of European Board of Ophthalmology (FEBOphth) in mei 2000 in Parijs. Na zijn opleiding was hij werkzaam als Oogarts en Stafarts op de afdeling oogheelkunde van het Radboud Ziekenhuis met speciale aandacht voor de glaucoom chirurgie. Van 2004 tot 2011 was hij verbonden aan het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en het Excimer Laser Centrum te Nijmegen als Oogarts met aandacht voor refractie chirurgie en glaucoom.

Sinds juli 2011 is hij verbonden aan de afdeling oogheelkunde van het Radboud Ziekenhuis als staflid en voorsegment chirurg met in het bijzonder cataract, hoornvlies en glaucoom chirurgie als aandachtsgebieden. Hij startte zijn werkzaamheden als refractie chirurg bij Bergman Clinics in maart 2015.

Beroepsverenigingen 

Dokter Nobacht is lid van de nationale en internationale beroepsverenigingen:

  • American Academy of Ophthalmology
  • European Society of Cataract and Refractive Surgery
  • Nederlands Gezelschap voor refractie chirurgie(NGRC)
  • Nederlands Oogheelkundig Gezelschap(NOG)
  • Nederlandse Glaucoomgroep
  • Cornea Werkgroep NOG
  • Hij is hoofdauteur van enkele wetenschappelijke publicaties en houdt regelmatig voordrachten op de nationale en internationale symposia en congressen op het gebied van de oogheelkunde.
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.