Assisteer mij
Assisteer mij
drs. Siamak Nobacht

drs. Siamak Nobacht

BIG-nummer: 79044288301

Dokter Siamak Nobacht rondde zijn artsexamen af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen in 1994. Tijdens zijn studie geneeskunde deed hij op Het Excimer Centrum te Nijmegen onderzoek naar de correctie van de bijzienden met behulp van de Excimer Laser.

Hij voltooide zijn opleiding tot oogarts in het Radboud Ziekenhuis onder de leiding van Prof. dr. A.F. Deutman. Dokter Nobacht behaalde de titel Fellow of European Board of Ophthalmology  (FEBOphth) in mei 2000 in Parijs. Na zijn opleiding was hij werkzaam als oogarts en stafarts op de afdeling oogheelkunde van het Radboud Ziekenhuis met speciale aandacht voor de glaucoom chirurgie. Van 2004 tot 2011 was hij verbonden aan het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en het Excimer Laser Centrum te Nijmegen als oogarts met aandacht voor refractie chirurgie en glaucoom.

Sinds juli 2011 is hij verbonden aan de afdeling oogheelkunde van het Radboud Ziekenhuis als staflid en voorsegment chirurg met in het bijzonder cataract, hoornvlies en glaucoom chirurgie als aandachtsgebieden. Hij startte zijn werkzaamheden als refractie chirurg bij Bergman Clinics in maart 2015.

Dokter Nobacht is lid van de nationale en internationale beroepsverenigingen:

  • American Academy of Ophthalmology
  • European Society of Cataract and Refractive Surgery
  • Nederlands Gezelschap voor  refractie chirurgie(NGRC)
  • Nederlands Oogheelkundig Gezelschap(NOG)
  • Nederlandse Glaucoomgroep
  • Cornea Werkgroep NOG

Hij is hoofdauteur van enkele wetenschappelijke publicaties en houdt regelmatig voordrachten op de nationale en internationale symposia en congressen op het gebied van de oogheelkunde.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.