Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Wim Hament

Oogarts
BIG-nummer: 29042964801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Wim Hament
9.9
dr. Wim Hament

Dokter Hament behaalde in 1993 cum laude zijn artsenexamen aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. In het John Hopkins Hospital in Baltimore heeft hij zijn interesse en bekwaamheid in de microchirurgie ontwikkeld.

 

Lees meer

Zijn opleiding tot oogarts heeft hij in het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM) afgerond in 2002. Tevens heeft hij in dat jaar in Parijs het EBOD (European Board of Opthalmology) examen behaald. Na een jaar als oogarts gewerkt te hebben in het AZM, heeft hij tot 2014 in het Maxima Medisch Centrum gewerkt als oogarts gespecialiseerd in staaroperaties. Vervolgens heeft hij twee jaar in het Universitair Ziekenhuis van Brussel als staflid cataract- en corneachirurgie jonge oogartsen opgeleid en als refractiechirurg gewerkt. Dokter Hament heeft daarnaast diverse publicaties en voordrachten over cataract gehouden.

Sinds 2015 is drs. Hament exclusief verbonden aan Bergman Clinics. Zijn passie is het leveren van hoogwaardige oogzorg met aandacht en respect voor de cliënt.

Specialisaties: cataract, glaucoom, maculadegeneratie en ooglidchirurgie.

 

 

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Wim Hament
9.9
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.