dr. Wim Hament

Oogarts
BIG-nummer: 29042964801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Wim Hament
10
dr. Wim Hament

Dokter Hament behaalde in 1993 cum laude zijn artsenexamen aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. In het John Hopkins Hospital in Baltimore heeft hij zijn interesse en bekwaamheid in de microchirurgie ontwikkeld.

Lees meer

Zijn opleiding tot oogarts heeft hij in het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM) afgerond in 2002. Tevens heeft hij in dat jaar in Parijs het EBOD (European Board of Opthalmology) examen behaald. Na een jaar als Oogarts gewerkt te hebben in het AZM, heeft hij tot 2014 in het Maxima Medisch Centrum gewerkt als Oogarts gespecialiseerd in staaroperaties. Vervolgens heeft hij twee jaar in het Universitair Ziekenhuis van Brussel als Staflid Cataract- en Corneachirurgie jonge oogartsen opgeleid en als Refractiechirurg gewerkt. Dokter Hament heeft daarnaast diverse publicaties en voordrachten over cataract gehouden.

Sinds 2015 is drs. Hament exclusief verbonden aan Bergman Clinics. Zijn passie is het leveren van hoogwaardige oogzorg met aandacht en respect voor de cliënt.

Zijn specialisaties zijn: cataract, glaucoom, maculadegeneratie en ooglidchirurgie.

 

 

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Wim Hament
10.0
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.