Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Wim Hament

Oogarts
BIG-nummer: 29042964801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Wim Hament
9.9
dr. Wim Hament

Dokter Hament behaalde in 1993 cum laude zijn artsenexamen aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. In het John Hopkins Hospital in Baltimore heeft hij zijn interesse en bekwaamheid in de microchirurgie ontwikkeld.

Lees meer

Zijn opleiding tot oogarts heeft hij in het Academisch Ziekenhuis Maastricht (AZM) afgerond in 2002. Tevens heeft hij in dat jaar in Parijs het EBOD (European Board of Opthalmology) examen behaald. Na een jaar als Oogarts gewerkt te hebben in het AZM, heeft hij tot 2014 in het Maxima Medisch Centrum gewerkt als Oogarts gespecialiseerd in staaroperaties. Vervolgens heeft hij twee jaar in het Universitair Ziekenhuis van Brussel als Staflid Cataract- en Corneachirurgie jonge oogartsen opgeleid en als Refractiechirurg gewerkt. Dokter Hament heeft daarnaast diverse publicaties en voordrachten over cataract gehouden.

Sinds 2015 is drs. Hament exclusief verbonden aan Bergman Clinics. Zijn passie is het leveren van hoogwaardige oogzorg met aandacht en respect voor de cliënt.

Zijn specialisaties zijn: cataract, glaucoom, maculadegeneratie en ooglidchirurgie.

 

 

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Wim Hament
9.9
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.