Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Anne Timmermans

Gynaecoloog
BIG-nummer: 59054498901
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Anne Timmermans
10
dr. Anne Timmermans

Dr. Anne Timmermans (1976) volgde haar studie Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht. Aansluitend werkte zij als Arts gynaecologie en verloskunde in het Sint Antonius ziekenhuis te Nieuwegein. In 2002 begon zij met de specialisatie tot Gynaecoloog. Hiervoor is zij opgeleid in het Sint Antonius ziekenhuis te Nieuwegein, UMC Utrecht en het TweeSteden ziekenhuis te Tilburg/Waalwijk.

Dokter Timmermans is werkzaam bij Bergman Clinics | Vrouw op de locatie Amsterdam-Nijenburg en in het AMC Amsterdam.

Lees meer

Specialisatie

Tijdens haar specialisatie tot gynaecoloog promoveerde zij op het onderwerp “Diagnostiek van postmenopauzaal bloedverlies”. Al tijdens haar specialisatie hield zij zich intensief bezig met patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van kijkoperaties (hysteroscopie en laparoscopie). Na haar opleiding tot Gynaecoloog (2009), specialiseerde zij zich als fellow verder in de laparoscopie en hysteroscopie in het TweeSteden ziekenhuis (Tilburg), het Maxima Medisch Centrum (Veldhoven/Eindhoven) en in Vancouver General Hospital (Vancouver, Canada).

Interesses

Zij heeft een speciale interesse in bloedingsproblematiek (abnormaal uterien bloedverlies) vleesbomen (myomen) en cysten aan eierstokken (ovariele cysten). En heeft speciale ervaring in kijkoperaties (hysteroscopie en laparoscopie) voor het verwijderen van de baarmoeder, eierstokken, cystes of vleesbomen.

Beroepsverenigingen

Zij is lid van Nederlandse werkgroep voor gynaecologische endoscopie (kijkoperaties), lid van de commissie voor de richtlijnontwikkeling van de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie) en is nauw betrokken bij verschillende wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van de benigne gynaecologie. 

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Anne Timmermans
10.0
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.