Assisteer mij
Assisteer mij
dr. Lidian Lecluse

dr. Lidian Lecluse

BIG-nummer: 29066575501

Na het afronden van de opleiding geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen in 2006 is dokter Lecluse als onderzoeksarts dermatologie begonnen bij het AMC. Zij liep hier in 2006 al een klinische en wetenschappelijk stage.

In de periode als onderzoekarts dermatologie (2007 tot 2010) schreef dokter Lecluse haar proefschrift ‘Psoriasis: implications of biologics’. Sinds 2009 werkt dokter Lecluse bij het AMC als arts-assistent in opleiding tot dermatoloog. Aandachtsgebieden hierbij zijn chronische huidaandoeningen zoals psoriasis en de chirurgische behandeling van huidafwijkingen.

Haar ervaring en specialisme op het gebied van dermatologie bouwde ze verder uit  met een stage bij de Mohs Klinieken in Amsterdam en ronde dit halverwege 2014 af. Dokter Lecluse werkt per 1 oktober 2014 bij Bergman Clinics | Kliniek voor Uiterlijk en Huid in Amsterdam en Den Haag.

Naast haar werk als dermatoloog heeft dr. Lecluse diverse nevenactiviteiten:

  • Lid van de werkgroep herziening NHG standaard Psoriasis
  • Lid van de Domeingroep ‘inflammatoire dermatosen’ NVDV
  • Lid van de werkgroep Richtlijn Hyperhidrosis’ NVDV
  • Auteur van diverse publicaties met als aandachtsgebied Psoriasis 

link naar de diverse publicaties:

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.