drs. Concetta Salvatore

drs. Concetta Salvatore

BIG-nummer: 79023653701

Concetta Salvatore (1956) is sinds 1991 algemeen gynaecoloog en seksuoloog NVVS sinds 2008. In beide functies is zij werkzaam in het AMC en vanaf 2015 ook bij Bergman Clinics | Vrouwenzorg op de vestiging Amsterdam – AMC / De Rode Luifel.

Haar deskundigheid ligt op het gebied van de algemene gynaecologie waarbij de kindergynaecologie en psychosomatische aandoeningen haar bijzondere aandacht hebben. Concetta heeft sinds 1998 een spreekuur kindergynaecologie waar zowel jonge kinderen als adolescenten gezien worden met zeldzame, deels aangeboren afwijkingen. Zij begeleidt hen en hun ouders. Ook jong volwassen vrouwen met vragen over problemen met hun seksualiteit ten gevolge van hun aangeboren afwijking en anticonceptievraagstukken kunnen bij haar terecht. (Jonge meiden spreekuur bij de Kliniek voor Vrouwenzorg)

Ze is lid van de werkgroep kindergynaecologie NVOG sinds de oprichting, kernlid van het team kindermishandeling van het AMC en het genderteam AMC/VU die zich buigt over disorders of sexual development.

Door de dubbele specialisatie gynaecoloog enerzijds en seksuoloog NVVS anderzijds, is zij een brug tussen beide vakken. Zij doet het lichamelijk onderzoek bij vrouwen die voor seksuele traumata bekend zijn bij de seksuoloog en evalueert de behandeling middels educatief gynaecologisch sekuologisch onderzoek. Aan de andere kant worden vrouwen met gynaecologische klachten en seksuele traumata specifiek naar haar verwezen voor diagnostiek.


Gespecialiseerd inBel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.