Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Gythe Bulstra

Orthopedisch chirurg
BIG-nummer: 89048511501
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Gythe Bulstra
9.9
drs. Gythe Bulstra

Dokter Gythe Bulstra voltooide in 1998 de studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Vervolgens deed zij gedurende enkele jaren ervaring op bij de afdeling orthopedie in diverse ziekenhuizen. Na het volgen van de vooropleiding in het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg, rondde zij in 2009 de opleiding tot orthopedisch chirurg af aan het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam.

 

Lees meer

Hierna volgde een half jaar durend fellowship voet- en enkelchirurgie aan de Schultess kliniek in Zürich. Terug in Nederland, werkte dokter Bulstra in 2009 als orthopedisch chirurg bij Annatommie ZBC en van 2010 tot 2014 als Chef de Clinique bij opeenvolgend Tergooiziekenhuizen in Hilversum, het st. Lucas Andreas ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwenziekenhuis te Amsterdam.

Sinds begin 2014 werkt dokter Bulstra als orthopedisch chirurg bij DC kliniek de Lairesse in Amsterdam. In augustus 2015 is zij daarnaast als orthopedisch chirurg begonnen bij Bergman Clinics. Haar aandachtsgebied is voet- en enkelchirurgie. Diverse publicaties op dit gebied staan inmiddels op haar naam.

Dokter Bulstra is lid van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV), de Nederlandse Vereniging voor Orthopaedische Traumatologie (NVOT) en de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA).

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Gythe Bulstra
9.9
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.