Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Gythe Bulstra

Orthopedisch chirurg
BIG-nummer: 89048511501
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Gythe Bulstra
9.9
drs. Gythe Bulstra

Dokter Gythe Bulstra voltooide in 1998 de studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Vervolgens deed zij gedurende enkele jaren ervaring op bij de afdeling orthopedie in diverse ziekenhuizen. Na het volgen van de vooropleiding in het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg, rondde zij in 2009 de opleiding tot orthopedisch chirurg af aan het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam.

 

Lees meer

Hierna volgde een half jaar durend fellowship voet- en enkelchirurgie aan de Schultess kliniek in Zürich. Terug in Nederland, werkte dokter Bulstra in 2009 als orthopedisch chirurg bij Annatommie ZBC en van 2010 tot 2014 als Chef de Clinique bij opeenvolgend Tergooiziekenhuizen in Hilversum, het st. Lucas Andreas ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwenziekenhuis te Amsterdam.

Sinds begin 2014 werkt dokter Bulstra als orthopedisch chirurg bij DC kliniek de Lairesse in Amsterdam. In augustus 2015 is zij daarnaast als orthopedisch chirurg begonnen bij Bergman Clinics. Haar aandachtsgebied is voet- en enkelchirurgie. Diverse publicaties op dit gebied staan inmiddels op haar naam.

Dokter Bulstra is lid van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV), de Nederlandse Vereniging voor Orthopaedische Traumatologie (NVOT) en de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA).

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Gythe Bulstra
9.9
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.