drs. Gythe Bulstra

drs. Gythe Bulstra

BIG-nummer: 89048511501

Dokter Gythe Bulstra voltooide in 1998 de studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Vervolgens deed zij gedurende enkele jaren ervaring op bij de afdeling orthopedie in diverse ziekenhuizen. Na het volgen van de vooropleiding in het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg, rondde zij in 2009 de opleiding tot orthopedisch chirurg af aan het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam.

Hierna volgde een half jaar durend fellowship voet- en enkelchirurgie aan de Schultess kliniek in Zürich. Terug in Nederland, werkte dokter Bulstra in 2009 als orthopedisch chirurg bij Annatommie ZBC en van 2010 tot 2014 als Chef de Clinique bij opeenvolgend Tergooiziekenhuizen in Hilversum, het st. Lucas Andreas ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwenziekenhuis te Amsterdam.

Sinds begin 2014 werkt dokter Bulstra als orthopedisch chirurg bij DC kliniek de Lairesse in Amsterdam. In augustus 2015 is zij daarnaast als orthopedisch chirurg begonnen bij Bergman Clinics. Haar aandachtsgebied is voet- en enkelchirurgie. Diverse publicaties op dit gebied staan inmiddels op haar naam.

Dokter Bulstra is lid van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV), de Nederlandse Vereniging voor Orthopaedische Traumatologie (NVOT) en de Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA).

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png