Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Marc van Beurden

Gynaecoloog
BIG-nummer: 69019961301
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Marc van Beurden
10
dr. Marc van Beurden

Dokter Marc van Beurden is na het afronden van de studie Geneeskunde opgeleid tot gynaecoloog in het AMC te Amsterdam en het Spaarne ziekenhuis in Haarlem. Aansluitend deed hij een fellowship gyneacologische oncologie in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Hij promoveerde in 1998 op een studie naar de verschillende aspecten van VIN (vorming van nieuw weefsel in de huid van de vulva).

 

Lees meer

Dokter van Beurden doet nog steeds onderzoek op dit gebied. Daarnaast houdt hij zich bezig met de gevolgen van de behandeling van borst- of eierstokkanker op de kwaliteit van leven. Zijn aandachtsgebied binnen de gynaecologie is naast oncologie ook vulvapathologie.

Sinds 1997 werkt dokter van Beurden als gyneacoloog in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Hij heeft in 2010 samen met Hester Vermaat, dermatoloog, de Vulvapoli Amsterdam opgericht. Zij houden hier een gezamenlijk spreekuur.

Dokter van Beurden is medeoprichter en vice president van de ECSVD (European College for the Study of Vulval Disease). Hij is tevens medeoprichter van de NVvVP (Nederlandse Vereniging voor Vulva Pathologie) en lid van de visitatiecommissie van de NVOG (Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie).

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Marc van Beurden
10.0

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.