Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Anne-Fleur Pols

Huidtherapeut
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Anne-Fleur Pols
9.8
Anne-Fleur Pols

Anne-Fleur begon in 2011 de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Den Haag. In haar afstudeeronderzoek ‘Een gebruinde huid; belangrijker dan huidveroudering?’ richtte Anne-Fleur zich op de bijdrage van de huidtherapeut bij het veranderen van het zongedrag en het vergroten van de kennis van vrouwen over vroegtijdige huidveroudering door de zon.  Begin 2015 studeerde Anne-Fleur af.

 

Lees meer

Gedurende de opleiding heeft Anne-Fleur ervaring opgedaan bij:

Huidtherapie Amersfoort (praktijk voor huid-laser en oedeemtherapie)
VU medisch centrum (afdeling Plastische-, reconstructive- en handchirurgie)
Parijs bij Dermatologie esthétique et laser Paris – Dr. Gaucher
Huidtherapie Jordaan (praktijk voor huid- en oedeemtherapie)
De nadruk bij haar werkzaamheden lag op huidtherapeutische handelingen. Anne-Fleur is sinds februari 2015 werkzaam als huidtherapeute bij Bergman Clinics in Amsterdam.

Alle huidtherapeuten bij Bergman Clinics zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

 

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Anne-Fleur Pols
9.8
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.