Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Manon van der Vlugt

MDL-arts
BIG-nummer: 39066689001
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Manon van der Vlugt
7.6
dr. Manon van der Vlugt

Dokter van der Vlugt rondde in 2002 haar studie Biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam af. Zij vervolgde deze met de studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar artsenexamen in 2007 begon zij haar opleiding tot maag-darm- leverarts (MDL-arts) in het Amsterdam UMC.

Lees meer

Sinds 2013 werkt dokter van der Vlugt als geregistreerd MDL-arts in het Amsterdam UMC. Haar aandachtsgebieden zijn gastrointestinale oncologie met speciale aandacht voor darmkanker, darmkanker screening en endoscopische – echografie.

Als MDL-arts heeft dokter van der Vlugt veel onderzoek verricht naar darmkanker. Zo heeft zij diverse publicaties op haar naam staan en als collaborator bijgedragen aan verschillende publicaties. Vanaf 2015 is dokter van der Vlugt naast het Amsterdam UMC ook werkzaam bij Bergman Clinics.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Manon van der Vlugt
7.6
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.