Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Manon van der Vlugt

MDL-arts
BIG-nummer: 39066689001
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Manon van der Vlugt
6.4
dr. Manon van der Vlugt

Dokter van der Vlugt rondde in 2002 haar studie biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam af. Zij vervolgde deze met de studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar artsenexamen in 2007 begon zij haar opleiding tot maag- darm- leverarts (MDL- arts) in het Amsterdam UMC.

 

Lees meer

Sinds 2013 werkt dokter van der Vlugt als geregistreerd maag- darm- leverarts in het Amsterdam UMC. Haar aandachtsgebieden zijn gastrointestinale oncologie met speciale aandacht voor darmkanker, darmkanker screening en endoscopische – echografie.

Als MDL arts heeft dokter van der Vlugt veel onderzoek verricht naar darmkanker. Zo heeft zij diverse publicaties op haar naam staan en als collaborator bijgedragen aan verschillende publicaties. Vanaf 2015 is dokter van der Vlugt naast het Amsterdam UMC ook werkzaam bij Bergman Clinics.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Manon van der Vlugt
6.4
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.