dr. Manon van der Vlugt

dr. Manon van der Vlugt

BIG-nummer: 39066689001

Dokter van der Vlugt rondde in 2002 haar studie biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam af. Zij vervolgde deze met de studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar artsenexamen in 2007 begon zij haar opleiding tot maag- darm- leverarts (MDL- arts) in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Sinds 2013 werkt dokter van der Vlugt als geregistreerd maag- darm- leverarts in het Academisch Medisch Centrum. Haar aandachtsgebieden zijn gastrointestinale oncologie met speciale aandacht voor darmkanker, darmkanker screening en endoscopische – echografie.

Als MDL arts heeft dokter van der Vlugt veel onderzoek verricht naar darmkanker. Zo heeft zij diverse publicaties op haar naam staan en als collaborator bijgedragen aan verschillende publicaties. Vanaf 2015 is dokter van der Vlugt werkzaam bij Bergman Clinics.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png