dr. Manon van der Vlugt

MDL-arts
BIG-nummer: 39066689001
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Manon van der Vlugt
7.6
dr. Manon van der Vlugt

Dokter van der Vlugt rondde in 2002 haar studie Biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam af. Zij vervolgde deze met de studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar artsenexamen in 2007 begon zij haar opleiding tot maag-darm- leverarts (MDL-arts) in het Amsterdam UMC.

Lees meer

Sinds 2013 werkt dokter van der Vlugt als geregistreerd MDL-arts in het Amsterdam UMC. Haar aandachtsgebieden zijn gastrointestinale oncologie met speciale aandacht voor darmkanker, darmkanker screening en endoscopische – echografie.

Als MDL-arts heeft dokter van der Vlugt veel onderzoek verricht naar darmkanker. Zo heeft zij diverse publicaties op haar naam staan en als collaborator bijgedragen aan verschillende publicaties. Vanaf 2015 is dokter van der Vlugt naast het Amsterdam UMC ook werkzaam bij Bergman Clinics.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Manon van der Vlugt
7.6
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.