Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Manon van der Vlugt

MDL-arts
BIG-nummer: 39066689001
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Manon van der Vlugt
6.4
dr. Manon van der Vlugt

Dokter van der Vlugt rondde in 2002 haar studie biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam af. Zij vervolgde deze met de studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar artsenexamen in 2007 begon zij haar opleiding tot maag- darm- leverarts (MDL- arts) in het Amsterdam UMC.

 

Lees meer

Sinds 2013 werkt dokter van der Vlugt als geregistreerd maag- darm- leverarts in het Amsterdam UMC. Haar aandachtsgebieden zijn gastrointestinale oncologie met speciale aandacht voor darmkanker, darmkanker screening en endoscopische – echografie.

Als MDL arts heeft dokter van der Vlugt veel onderzoek verricht naar darmkanker. Zo heeft zij diverse publicaties op haar naam staan en als collaborator bijgedragen aan verschillende publicaties. Vanaf 2015 is dokter van der Vlugt naast het Amsterdam UMC ook werkzaam bij Bergman Clinics.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Manon van der Vlugt
6.4
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.