Fleur Segeren

Bekkenfysiotherapeut
BIG-nummer: 19913046704
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Fleur Segeren
9.7
Fleur Segeren

Fleur Segeren (1989) studeerde Fysiotherapie in Breda. Ze is sinds 2010 werkzaam als Fysiotherapeut. Fleur rondde daarna de master Bekkenfysiotherapie opleiding af. Opvolgend specialiseerde ze zich nog in dry needling, kinderbekkenfysiotherapie en stuitklachten. Haar interesse in de bekkenbodem geeft de motivatie om zich te blijven ontwikkelen. Ze behandelt dan ook alle bekken- en bekkenbodemgerelateerde klachten.

Lees meer

Sinds 2016 is ze werkzaam binnen Bergman Clinics | Vrouw | Amsterdam en ziet het directe contact met de specialisten als ontzettend waardevol binnen het behandelproces. Sinds 2019 is Fleur werkzaam onder de naam van Fysioclinics Amsterdam op de locatie Bergman Clinics I Vrouw I Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op www.fysioclinics.com. Voor een vraag of afspraak voor de bekkenfysiotherapie kunt u contact opnemen met 06-40037041 of stuurt u een mail naar info@fysioclinics.com.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Fleur Segeren
9.7
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!