Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Fleur Segeren

Bekkenfysiotherapeut
BIG-nummer: 19913046704
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Fleur Segeren
10
Fleur Segeren

Fleur Segeren (1989) studeerde Fysiotherapie in Breda. Ze is sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut. Fleur rond daarna de Master bekkenfysiotherapie opleiding af. Opvolgend specialiseert ze zich nog in Dry Needling, Kinderbekkenfysiotherapie en stuitklachten. Haar interesse in de bekkenbodem geeft de motivatie om zich te blijven ontwikkelen. Ze behandelt dan ook alle bekken- en bekkenbodemgerelateerde klachten.Lees meer

Sinds 2016 is ze werkzaam binnen Bergman Clinics | Vrouw | Amsterdam en ziet het directe contact met de specialisten als ontzettend waardevol binnen het behandelproces. Sinds 2019 is Fleur werkzaam onder de naam van Fysioclinics Amsterdam op de locatie Bergman Clinics I Vrouw I Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op www.fysioclinics.com. Voor een vraag of afspraak voor de bekkenfysiotherapie kunt u contact opnemen met 06-40037041 of stuurt u een mail naar info@fysioclinics.com.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Fleur Segeren
10.0
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.