Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Fleur Segeren

Bekkenfysiotherapeut
BIG-nummer: 19913046704
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Fleur Segeren
10
Fleur Segeren

Fleur Segeren (1989) studeerde Fysiotherapie in Breda. Ze is sinds 2010 werkzaam als Fysiotherapeut. Fleur rondde daarna de master Bekkenfysiotherapie opleiding af. Opvolgend specialiseerde ze zich nog in dry needling, kinderbekkenfysiotherapie en stuitklachten. Haar interesse in de bekkenbodem geeft de motivatie om zich te blijven ontwikkelen. Ze behandelt dan ook alle bekken- en bekkenbodemgerelateerde klachten.

Lees meer

Sinds 2016 is ze werkzaam binnen Bergman Clinics | Vrouw | Amsterdam en ziet het directe contact met de specialisten als ontzettend waardevol binnen het behandelproces. Sinds 2019 is Fleur werkzaam onder de naam van Fysioclinics Amsterdam op de locatie Bergman Clinics I Vrouw I Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op www.fysioclinics.com. Voor een vraag of afspraak voor de bekkenfysiotherapie kunt u contact opnemen met 06-40037041 of stuurt u een mail naar info@fysioclinics.com.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Fleur Segeren
10.0
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.