Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Fleur Segeren

Bekkenfysiotherapeut
BIG-nummer: 19913046704
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Fleur Segeren
10
Fleur Segeren

Fleur Segeren (1989) studeerde Fysiotherapie in Breda, ze is sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut. Fleur rond daarna de Master bekkenfysiotherapie opleiding af. Opvolgend specialiseert ze zich nog in Dry Needling, Kinderbekkenfysiotherapie en stuitklachten. Haar interesse in de bekkenbodem geeft de motivatie om zich te blijven ontwikkelen, ze behandelt dan ook alle bekken- en bekkenbodemgerelateerde klachten.Lees meer

Sinds 2016 is ze werkzaam binnen Bergman Clinics | Vrouw | Amsterdam en ziet het directe contact met de specialisten als ontzettend waardevol binnen het behandelproces. Sinds 2019 is Fleur werkzaam onder de naam van Fysioclinics Amsterdam op de locatie Bergman Clinics I Vrouw I Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op www.fysioclinics.com. Voor een vraag of afspraak voor de bekkenfysiotherapie kunt u contact opnemen met 0640037041 of stuurt u een mail naar info@fysioclinics.com.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Fleur Segeren
10.0
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.