drs. Niels Baas

drs. Niels Baas

BIG-nummer: 29044744001

Dokter Niels Baas volgde zijn studie Geneeskunde vanaf 1987 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na voltooiing van zijn artsexamen startte hij zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam onder leiding van Prof. Dr. J. van der Eijken en later Dr. J.W. Willems. Hier ontstond reeds zijn speciale belangstelling voor het kniegewricht.

Van 2004 tot 2009 werkte hij als orthopedisch chirurg in het Flevoziekenhuis te Almere, met als aandachtsgebieden knie en schouder. In 2009 stapte hij over naar het Hagaziekenhuis om als fulltime kniechirurg samen te werken met zijn tevens gesubspecialiseerde collega’s. Sinds juli 2017 werkt dokter Baas bij Bergman Clinics in Rijswijk.

Innovatie staat naast solide patiëntenzorg bij dokter Baas hoog in het vaandel. Dit blijkt onder meer door participatie in klinisch onderzoek naar het hechten van acute kruisband rupturen en de (door)ontwikkeling van een bewezen type knieprothese.

Website

www.orthopedieteam.nl

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV)
  • Nederlandse Vereniging voor Arthroscopie (NVA)
  • Werkgroep Knie van de NOV
  • American Association for Orthopaedic Surgeons (AAOS)
  • Nederlandse Vereniging van Traumatologie (NVT)

Publicaties o.a.

  • Barbotage van een idiopathische calcificatie in het mediale collaterale ligament van de knie. Marnix J.N. Niggebrugge, Pol E. Huijsmans en Niels R.A. Baas Ned.Tijdschrift voor orthopedie, 2011
  • Cardiovascular effects of the novel potassium channel opener bimakalim in conscious pigs after myocardial infarction: a comparative study with nicorandil. van Woerkens LJ, Baas NR, van der Giessen WJ, Verdouw PD. Cardiovasc Drugs Ther. 1992 Aug;6(4):409-17.
Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png