dr. Alfons de Kort

dr. Alfons de Kort

Dokter Alfons de Kort heeft zijn opleiding geneeskunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Na het voltooien hiervan in 1993 kon hij vrijwel direct aanvangen met de opleiding Sportgeneeskunde welke hij in 1998 eveneens met succes afrondde. Sindsdien was hij werkzaam voor het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) te Den Haag en werkte hij ook voor enkele andere sportmedische instanties in de regio Zuid-Holland.

Tussen 2003 en 2008  was hij actief in  het Rijnland Ziekenhuis te Leiderdorp (tegenwoordig het Alrijne Ziekenhuis). Deze werkzaamheden combineert hij sinds jaar en dag met de begeleiding van diverse top- en breedtesporters. Zo is hij onder andere verbonden geweest aan de KNVB en AFC Ajax. Sinds 2009 is dokter de kort bondsarts van de nationale beachvolleybalselectie (BTN), welke sinds 2017 is gehuisvest in de Sportcampus Zuiderpark. In die hoedanigheid is hij al jarenlang verbonden aan het NOC-NSF en sinds kort aan het recent opgerichte Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) Metropool Den Haag-Rotterdam-Dordrecht.

Nevenfuncties

Dokter de Kort staat tevens geregistreerd als Musculoskeletaal (MSK) Arts en is in die hoedanigheid verbonden aan het Back Neck Centrum te Den Haag.


Gespecialiseerd inBel ons!
Bel voor informatie   088 9000 500
Wij bellen u

Vul onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Bedankt voor uw terugbelverzoek.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.