Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Meike M.C. Hirdes

MDL-arts
BIG-nummer: 59911010801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Meike M.C. Hirdes
10
dr. Meike M.C. Hirdes

Dokter Hirdes rondde in 2009 haar studie geneeskunde af aan de Universiteit van Utrecht. Hierna deed zij 3 jaar onderzoek naar de endoscopische behandeling van goedaardige en kwaadaardige vernauwingen van de slokdarm, waarop zij in 2012 promoveerde aan de Universiteit van Utrecht.

 

Lees meer

Nadien startte zij met haar opleiding tot Maag-, darm-leverarts. Na afronding van haar opleiding is zij werkzaam als Maag,-darm,- leverarts bij zowel het Universitair Medisch Centrum in Utrecht als bij Bergman Clinics. In het UMC Utrecht richt zij zich met name op de behandeling van inflammatoire darmziekten, bij Bergman Clinics verricht zij met name endoscopische onderzoeken en screeningsonderzoeken naar darmkanker.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Meike M.C. Hirdes
10.0
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.