Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

dr. Meike M.C. Hirdes

MDL-arts
BIG-nummer: 59911010801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Meike M.C. Hirdes
10
dr. Meike M.C. Hirdes

Dokter Hirdes rondde in 2009 haar studie Geneeskunde af aan de Universiteit van Utrecht. Hierna deed zij 3 jaar onderzoek naar de endoscopische behandeling van goedaardige en kwaadaardige vernauwingen van de slokdarm, waarop zij in 2012 promoveerde aan de Universiteit van Utrecht.

Lees meer

Nadien startte zij met haar opleiding tot maag-darm-leverarts. Na afronding van haar opleiding is zij werkzaam als MDL-arts bij zowel het Universitair Medisch Centrum in Utrecht als bij Bergman Clinics. In het UMC Utrecht richt zij zich met name op de behandeling van inflammatoire darmziekten, bij Bergman Clinics verricht zij met name endoscopische onderzoeken en screeningsonderzoeken naar darmkanker.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Meike M.C. Hirdes
10.0
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.