dr. Meike M.C. Hirdes

MDL-arts
BIG-nummer: 59911010801
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Meike M.C. Hirdes
9.1
dr. Meike M.C. Hirdes

Dokter Hirdes rondde in 2009 haar studie Geneeskunde af aan de Universiteit van Utrecht. Hierna deed zij 3 jaar onderzoek naar de endoscopische behandeling van goedaardige en kwaadaardige vernauwingen van de slokdarm, waarop zij in 2012 promoveerde aan de Universiteit van Utrecht.

Lees meer

Nadien startte zij met haar opleiding tot maag-darm-leverarts. Na afronding van haar opleiding is zij werkzaam als MDL-arts bij zowel het Universitair Medisch Centrum in Utrecht als bij Bergman Clinics. In het UMC Utrecht richt zij zich met name op de behandeling van inflammatoire darmziekten, bij Bergman Clinics verricht zij met name endoscopische onderzoeken en screeningsonderzoeken naar darmkanker.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Meike M.C. Hirdes
9.1
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!