Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Nagita Grover – Khatri

Cosmetisch arts
BIG-nummer: 39912467601
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Nagita Grover – Khatri
10
drs. Nagita Grover – Khatri

Dokter Grover heeft geneeskunde  gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie heeft zij een aantal jaar gewerkt als Medisch Leider van een van de grootste Trombosediensten van Nederland. Daarnaast was zij werkzaam als arts Oogheelkunde.

 

Lees meer

Een aantal jaar geleden is zij zich gaan specialiseren als Cosmetisch Arts. Ze is tevens ook lid van NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Zij bezoekt regelmatig (inter)nationale congressen en symposia. Het cosmetische vakgebied is zeer innoverend en zij vindt het belangrijk dat zij goed op de hoogte is van nieuwste ontwikkelingen van haar vakgebied.

Zij legt de nadruk op natuurlijke resultaten en streeft naar hoge patiënt tevredenheid. Haar motto in haar werk is ook daarom “ less is more”. Zij richt zich met name op gebied van Anti-aging en is dus gespecialiseerd in huidverbetering. Vanaf januari 2018 is dokter Grover werkzaam bij BEY by Bergman Clinics in Den Haag en Bilthoven.

Specialisatie binnen Bey Clinics:

Botox
Restylane filler behandelingen
Peelings
Lipcorrectie
Skinbooster behandelingen
Neuscorrectie dmf fillers
Co2 Laser

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Nagita Grover – Khatri
10.0

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.