drs. Nagita Grover – Khatri

Cosmetisch arts
BIG-nummer: 39912467601
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Nagita Grover – Khatri
10
drs. Nagita Grover – Khatri

Dokter Grover heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie heeft zij een aantal jaar gewerkt als Medisch Leider van een van de grootste Trombosediensten van Nederland. Daarnaast was zij werkzaam als arts Oogheelkunde.

Lees meer

Een aantal jaar geleden is zij zich gaan specialiseren als Cosmetisch arts. Dokter Grover is NVCG / KNMG gecertificeerd. Zij bezoekt regelmatig (inter)nationale congressen en symposia. Het cosmetische vakgebied is zeer innoverend en zij vindt het belangrijk dat zij goed op de hoogte is van nieuwste ontwikkelingen van haar vakgebied.

Dokter Grover legt de nadruk op natuurlijke resultaten en streeft naar hoge patiënt tevredenheid. Haar motto in haar werk is ook daarom “Less is more”. Ze richt zich met name op gebied van anti-aging en is dus gespecialiseerd in huidverbetering. Vanaf januari 2018 is dokter Grover werkzaam bij Bey by Bergman Clinics in Den Haag en Utrecht.

Specialisaties

Specialisaties binnen Bey Clinics:

  • Botox
  • Restylane filler behandelingen
  • Peelings
  • Lipcorrectie
  • Skinbooster behandelingen
  • Neuscorrectie door middel van fillers
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Nagita Grover – Khatri
10

Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!