Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Nagita Grover – Khatri

Cosmetisch arts
BIG-nummer: 39912467601
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Nagita Grover – Khatri
10
drs. Nagita Grover – Khatri

Dokter Grover heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie heeft zij een aantal jaar gewerkt als Medisch Leider van een van de grootste Trombosediensten van Nederland. Daarnaast was zij werkzaam als arts Oogheelkunde.

Lees meer

Een aantal jaar geleden is zij zich gaan specialiseren als Cosmetisch arts. Dokter Grover is NVCG / KNMG gecertificeerd. Zij bezoekt regelmatig (inter)nationale congressen en symposia. Het cosmetische vakgebied is zeer innoverend en zij vindt het belangrijk dat zij goed op de hoogte is van nieuwste ontwikkelingen van haar vakgebied.

Dokter Grover legt de nadruk op natuurlijke resultaten en streeft naar hoge patiënt tevredenheid. Haar motto in haar werk is ook daarom “Less is more”. Ze richt zich met name op gebied van anti-aging en is dus gespecialiseerd in huidverbetering. Vanaf januari 2018 is dokter Grover werkzaam bij Bey by Bergman Clinics in Den Haag en Utrecht.

Specialisaties

Specialisaties binnen Bey Clinics:

  • Botox
  • Restylane filler behandelingen
  • Peelings
  • Lipcorrectie
  • Skinbooster behandelingen
  • Neuscorrectie dmf fillers
  • Co2 Laser
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Nagita Grover – Khatri
10.0

Gespecialiseerd in

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.