Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Julius Wolkenfelt

Orthopedisch chirurg
BIG-nummer: 49059274101
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Julius Wolkenfelt
9.4
drs. Julius Wolkenfelt

Julius Wolkenfelt (1974) is sinds 2009 orthopedisch chirurg. 

Dokter Wolkenfelt heeft zijn studie geneeskunde voltooid aan de Rijksuniversiteit Leiden. Aansluitend heeft hij zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in Leiden en Delft gevolgd. Hij heeft zich aan het einde van zijn opleiding in de St. Maartenskliniek in Nijmegen en als fellow in Seattle, U.S.A. initieel gespecialiseerd in voetchirurgie. Hij heeft zich sinds 2007 toegelegd op heupchirurgie via de voorste techniek (voorste benadering).

Lees meer

Dokter Wolkenfelt is een van de grote voorstanders van de voortste techniek en hij geeft hiervoor trainingen in binnen-en buitenland. Er zijn meerdere studies gaande om het belang van deze ingreep meer gestalte te geven.

Kwalitatief onevenaarbaar

“In Nederland is er een niet aflatende roep vanuit patiënten voor verregaande differentiatie van specialisten, er is geen behoefte meer aan alleskunners die alles een beetje doen", vertelt hij. “Mijn adagium is dan ook: wie begint als alles voor iedereen, eindigt als niets voor niemand.“
“Bergman Clinics is voor heupvervangingen kwalitatief onevenaarbaar en onvergelijkbaar; nergens anders kunnen heupchirurgen zich zo focussen op heupvervangingen. Voor mijn patiënten betekent dit dat de operatie goed planbaar is, zonder noemenswaardige wachtlijst.”

Nevenactiviteiten

Julius is lid van de advisory board van MDlinking.com en zit in het bestuur van de Commissie Invaliditeit en Arbeidsongeschiktheid, een onderdeel van de Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV). Ook heeft hij een registratie als orthopedisch chirurg-traumatoloog en is lid van de Dutch Orthopedic Foot and Ankle Association (DOFAA). Hiernaast is hij adviseur voor Ksyos telemedicine voor digitale orthopedie.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Julius Wolkenfelt
9.4
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.