Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Rajen Kanhai

Anesthesioloog-pijnbestrijder
BIG-nummer: 19045536701
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Rajen Kanhai
9.5
drs. Rajen Kanhai

Dokter Rajen Kanhai is anesthesioloog en pijnbestrijder. Na zijn studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heeft hij zich gespecialiseerd tot algemeen anesthesioloog met als aandachtsgebied helikopter MMT-arts en cardio-anesthesiologie. 

Lees meer

Van 2008 tot 2013 heeft hij gewerkt als anesthesioloog-pijnspecialist in het brandwondencentrum RKZ te Beverwijk. Sinds 2013 is hij werkzaam als anesthesioloog-pijnspecialist in het OLVG locatie West, voormalig Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Hiernaast is hij vanaf 2015 parttime werkzaam als pijnspecialist bij Optimal Care Pijnkliniek te Rotterdam.

Dokter Kanhai beheerst het gehele palet van de pijnbestrijding en behandelt volgens de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen.

Vanaf 1 september 2018 is hij werkzaam als anesthesioloog-pijnbestrijder bij Bergman Clinics in Naarden en Hilversum.

Daarnaast is hij lid van de European Society of Anesthesiology en de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie, als ook van de sectie pijnbestrijding. Tevens bekleed hij de functie van lid registratiecommissie en accreditatiecommissie binnen de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Rajen Kanhai
9.5
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.