Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Rajen Kanhai

Anesthesioloog-pijnbestrijder
BIG-nummer: 19045536701
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Rajen Kanhai
9.7
drs. Rajen Kanhai

Dokter Rajen Kanhai is anesthesioloog en pijnbestrijder. Na zijn studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heeft hij zich gespecialiseerd tot algemeen anesthesioloog met als aandachtsgebied helikopter MMT-arts en cardio-anesthesiologie. 

Lees meer

Van 2008 tot 2013 heeft hij gewerkt als anesthesioloog-pijnspecialist in het brandwondencentrum RKZ te Beverwijk. Sinds 2013 is hij werkzaam als anesthesioloog-pijnspecialist in het OLVG locatie West, voormalig Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Hiernaast is hij vanaf 2015 parttime werkzaam als pijnspecialist bij Optimal Care Pijnkliniek te Rotterdam.

Dokter Kanhai beheerst het gehele palet van de pijnbestrijding en behandelt volgens de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen.

Vanaf 1 september 2018 is hij werkzaam als anesthesioloog-pijnbestrijder bij Bergman Clinics in Naarden en Hilversum.

Daarnaast is hij lid van de European Society of Anesthesiology en de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie, als ook van de sectie pijnbestrijding. Tevens bekleed hij de functie van lid registratiecommissie en accreditatiecommissie binnen de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Rajen Kanhai
9.7
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

Momenteel ondervinden wij een technische storing waardoor het contact & service center onbereikbaar is. Excuses voor het ongemak.