Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Rajen Kanhai

Anesthesioloog-pijnbestrijder
BIG-nummer: 19045536701
Zorgkaart Nederland Klantwaardering Rajen Kanhai
9.2
drs. Rajen Kanhai

Dokter Rajen Kanhai is anesthesioloog en pijnbestrijder. Na zijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heeft hij zich gespecialiseerd tot algemeen anesthesioloog met als aandachtsgebied helikopter MMT-arts en cardio-anesthesiologie. Van 2008 tot 2013 heeft hij gewerkt als anesthesioloog-pijnspecialist in het brandwondencentrum RKZ te Beverwijk. Sinds 2013 is hij werkzaam als anesthesioloog-pijnspecialist in het OLVG locatie West, voormalig Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Hiernaast is hij vanaf 2015 parttime werkzaam als pijnspecialist bij Optimal Care Pijnkliniek te Rotterdam. Vanaf 1 september 2018 is hij werkzaam als anesthesioloog-pijnbestrijder bij Bergman Clinics in de locaties Naarden en Hilversum.

Lees meer

Dokter Kanhai beheerst het gehele palet van de pijnbestrijding en behandelt volgens de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen.

Daarnaast is hij lid van de European Society of Anesthesiology en de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie, als ook van de sectie pijnbestrijding. Tevens bekleed hij de functie van lid registratiecommissie en accreditatiecommissie binnen de Nederlandse Vereniging van Anesthesiologie.

Zorgkaart Nederland Klantwaardering Rajen Kanhai
9.2
Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.