Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

drs. Peter van Aggelen

Anesthesioloog
BIG-nummer: 79019651201
drs. Peter van Aggelen

Drs. Peter van Aggelen heeft na zijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in 1986 als officier-arts bij de Koninklijke marine werkzaam geweest, o.a. als vliegerarts. Na zijn beroepscontract heeft hij zijn opleiding in 1994 voortgezet bij het Erasmus Medisch Centrum met de specialisatie tot anesthesioloog.

 

Lees meer

Na afronding hiervan is hij in 2000 opgenomen in de maatschap anesthesie van het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Daarnaast is hij tot 2011 jaarlijks op militaire uitzending geweest, waarbij hij meestal in internationaal verband in een militair veldhospitaal heeft gewerkt. In het Franciscus was hij verantwoordelijk voor de preoperatieve polikliniek, o.a. lid van de kwaliteits- en klachtencommissie, betrokken bij vernieuwingen op OK en in de automatisering en was hij tot zijn afscheid einde 2017 medisch manager OK-complex in het Franciscus Gasthuis en Vlietland ziekenhuis.

Per 1 januari 2018 is Peter toegetreden tot Bergman Clinics en is hij o.a. voorzitter van de vakgroep anesthesie binnen Bergman.

Alle behandelingen
 
Zoek op lichaamsdeel
 
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Ook bij Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira hebben wij maatregelen getroffen. Hier leest u welke maatregelen dit zijn. 

 

 

Bergman Clinics

 

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier. 

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.