drs. Peter van Aggelen

Anesthesioloog
BIG-nummer: 79019651201
drs. Peter van Aggelen

Drs. Peter van Aggelen heeft na zijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in 1986 als officier-arts bij de Koninklijke marine werkzaam geweest, o.a. als vliegerarts. Na zijn beroepscontract heeft hij zijn opleiding in 1994 voortgezet bij het Erasmus Medisch Centrum met de specialisatie tot anesthesioloog.

Lees meer

Na afronding hiervan is hij in 2000 opgenomen in de maatschap anesthesie van het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Daarnaast is hij tot 2011 jaarlijks op militaire uitzending geweest, waarbij hij meestal in internationaal verband in een militair veldhospitaal heeft gewerkt. In het Franciscus was hij verantwoordelijk voor de preoperatieve polikliniek, o.a. lid van de kwaliteits- en klachtencommissie, betrokken bij vernieuwingen op OK en in de automatisering en was hij tot zijn afscheid einde 2017 medisch manager OK-complex in het Franciscus Gasthuis en Vlietland ziekenhuis.

Per 1 januari 2018 is Peter toegetreden tot Bergman Clinics en is hij o.a. voorzitter van de vakgroep anesthesie binnen Bergman Clinics.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

De wachttijd bij ons Contact & Service Center is momenteel langer dan je van ons gewend bent vanwege een systeemovergang. Voor het verzetten van een afspraak of het aanvragen van een herhaalrecept adviseren we je in te loggen via DigiD op mijnbergmanclinics.nl. We werken hard aan verbeteringen en danken je voor je begrip.