drs. Peter van Aggelen

drs. Peter van Aggelen

BIG-nummer: 79019651201

Drs. Peter van Aggelen heeft na zijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in 1986 als officier-arts bij de Koninklijke marine werkzaam geweest, o.a. als vliegerarts. Na zijn beroepscontract heeft hij zijn opleiding in 1994 voortgezet bij het Erasmus Medisch Centrum met de specialisatie tot anesthesioloog.

 Na afronding hiervan is hij in 2000 opgenomen in de maatschap anesthesie van het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Daarnaast is hij tot 2011 jaarlijks op militaire uitzending geweest, waarbij hij meestal in internationaal verband in een militair veldhospitaal heeft gewerkt. In het Franciscus was hij verantwoordelijk voor de preoperatieve polikliniek, o.a. lid van de kwaliteits- en klachtencommissie, betrokken bij vernieuwingen op OK en in de automatisering en was hij tot zijn afscheid einde 2017 medisch manager OK-complex in het Franciscus Gasthuis en Vlietland ziekenhuis.

Per 1 januari 2018 is Peter toegetreden tot Bergman Clinics en is hij o.a. voorzitter van de vakgroep anesthesie binnen Bergman.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png