Assisteer mij
Assisteer mij
drs. Peter van Aggelen

drs. Peter van Aggelen

BIG-nummer: 79019651201

Drs. Peter van Aggelen heeft na zijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in 1986 als officier-arts bij de Koninklijke marine werkzaam geweest, o.a. als vliegerarts. Na zijn beroepscontract heeft hij zijn opleiding in 1994 voortgezet bij het Erasmus Medisch Centrum met de specialisatie tot anesthesioloog.

 Na afronding hiervan is hij in 2000 opgenomen in de maatschap anesthesie van het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Daarnaast is hij tot 2011 jaarlijks op militaire uitzending geweest, waarbij hij meestal in internationaal verband in een militair veldhospitaal heeft gewerkt. In het Franciscus was hij verantwoordelijk voor de preoperatieve polikliniek, o.a. lid van de kwaliteits- en klachtencommissie, betrokken bij vernieuwingen op OK en in de automatisering en was hij tot zijn afscheid einde 2017 medisch manager OK-complex in het Franciscus Gasthuis en Vlietland ziekenhuis.

Per 1 januari 2018 is Peter toegetreden tot Bergman Clinics en is hij o.a. voorzitter van de vakgroep anesthesie binnen Bergman.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen
Bergman Clinics

Op dit moment zijn maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen. Dit betekent het volgende voor uw afspraak bij Bergman Clinics:

  • U bent welkom voor alle zorg die u van ons gewend bent. We treffen alle maatregelen om u veilig in de kliniek te ontvangen.
  • In de kliniek mag u geen begeleider meenemen.*
  • Wanneer u ouder bent dan 12 jaar dient u in de kliniek een mondkapje te dragen.

Let op!
Heeft u binnen 48 uur vóór of ná uw coronavaccinatie een afspraak voor een ingreep/behandeling bij ons staan, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Om eventuele bijwerkingen van de behandeling of vaccinatie te kunnen scheiden, verplaatsen we deze afspraak dan voor u.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze coronapagina.