drs. Johan Santosa

drs. Johan Santosa

BIG-nummer: 19066247301

Na zijn artsexamen (2006) en specialisatie tot anesthesioloog (2013) in het RadboudUMC te Nijmegen is dokter Johan Santosa 1 jaar staflid geweest in het UMCU. Naast ervaring binnen de anesthesiologische zorg bij hoog-complexe chirurgie die hij daar heeft opgedaan is hij tevens veel in het Centraal Militair Hospitaal werkzaam geweest. Door het palet aan ingrepen aldaar heeft hij veel ervaring kunnen opdoen in echogeleide regionale anesthesie. Daarna is hij als anesthesioloog toegetreden tot de maatschap Anesthesiologie en Pijnbestrijding in het toenmalige Vlietlandziekenhuis te Schiedam.

Het ziekenhuis is in 2016 gefuseerd met het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam tot Franciscus Gasthuis & Vlietland, waarna de vakgroepen anesthesiologie van beide ziekenhuizen als eerste vakgroep in het nieuwe ziekenhuis waren gefuseerd. Daarbij ging hij deel uitmaken van dezelfde vakgroep als drs. Peter van Aggelen, die nu ook werkzaam is als anesthesioloog binnen Bergman Clinics.

 De focus van dokter Santosa lag onder andere op:
- de bijzonder lastige luchtwegproblematiek
- bijdragen aan het verder ontwikkelen van Enhanced Recovery After Surgery
- het gebruik van spierverslapping in de anesthesiologie

Daarnaast was hij binnen zijn vakgroep actief in de anesthesiologie bij kleinere praktijken zoals gespecialiseerde kindertandheelkunde en zelfstandige behandelcentra.

Door de komst van de nieuwe kliniek in Hilversum kreeg hij de kans om deel uit te maken van een vaste groep van anesthesiologen binnen Bergman Clinics.

Filter op categorie
UiterlijkUiterlijk
OgenOgen
BewegenBewegen

VrouwVrouw
HartHart
Huid & VatenHuid & Vaten

Maag & DarmMaag & Darm
Alle divisies
Alle divisies

Informatie aanvraag
Contact opnemen

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in op een afspraak in te plannen bij Bergman Clinics.

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Locatie:

Bedankt voor uw verzoek om een afspraak te maken.
Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Bergman Clinics

Vanaf 1 december zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Uw afspraak bij Bergman Clinics blijft gewoon staan. U mag alleen geen begeleider meenemen de kliniek in*. Wanneer u ouder bent dan 12 jaar, dient u een mondkapje te dragen in de kliniek.

Bekijk voor uw komst de actuele coronarichtlijnen.

Heeft u nog geen afspraak staan, maar wilt u meer informatie over onze wachttijden?  Ook in coronatijd doen wij alles om u zo veilig mogelijk in de kliniek te ontvangen en onze wachttijden kort te houden. We heten u van harte welkom.

*Uitzonderingen hierop vindt u op onze corona pagina.

 - Banners - untitled-design-3.png